Sport og fitness

Fitness Incentive Program Idéer

Pin
+1
Send
Share
Send

Corporate fitness-programmer opbygger ikke kun kammeratskab og moral, de kan forbedre virksomhedens bundlinier betydeligt. Forbedret arbejdstageres sundhed resulterer i lavere fravær, forbedret produktivitet, nedsatte sundhedsomkostninger og færre retssager, ifølge Wellness Council of America. Incitamenter og konkurrencer kan hjælpe din virksomhed med at øge medarbejderdeltagelsen i wellness-programmer.

Fordele

Et corporate fitness program forbedrer medarbejdernes sundhed på flere måder. Arbejdstagere tabe sig, reducere stress, sænke blodtrykket og sove bedre. Alle disse kan reducere sygedage, lægebesøg og arbejdspladsskader. For eksempel forårsager lavere rygskader medarbejdere at savne 100 millioner arbejdsdage årligt, ifølge Wellness Council of America. DuPont Corporation nedsatte handicapdagene ved dets Tennessee-anlæg med 14 procent efter at have indført et wellness-program og sparer næsten 120.000 dollars om året.

Motivering

Mens medarbejderuddannelse er en vigtig del af ethvert corporate wellness-program, motiverer et fitness-incitamentsprogram medarbejderne til at deltage. At holde en holdkonkurrence eller tilbyde kontanter eller andre præmier kan skabe en buzz på hele din arbejdsplads og få flere medarbejdere til at deltage.

Holdkonkurrencer

En måde at øge fitness-deltagelse er at skabe en holdkonkurrence. Du kan trække navnene tilfældigt for at oprette hold, pithåndtering mod personale, placere arbejdere fra forskellige afdelinger på hold for at skabe mere interaktion eller have forskellige kontorer ansigt mod hinanden.

Vægttab Udfordring

Vægttab er et aspekt af fitness, der vedrører eller interesserer mange mennesker. Skab et vægttab udfordring som enten en individuel konkurrence eller holdkonkurrence. Du kan tildele en præmie eller præmier baseret på det samlede antal tabte pund eller procentdelen af ​​individuel eller holdetab tabt.

Fitness Udfordring

Hvis du ikke ønsker at fokusere kun på vægttab, har du en bredere fitnesskonkurrence. Spor totalt antal kontrollerbare timer deltagere udnyttet i løbet af konkurrenceperioden, hvor meget hver person eller team sænkede deres kolesterol eller en fitnessudfordring. Deltagerne eller holdene konkurrerer i test som antal sit-ups og push-ups, minutter på en tredemølle eller hoppe reb, timeture omgange eller andre målinger. Arbejd med en fitness-professionel og dit forsikringsselskab for at skabe en test, der er sikker for alle deltagere.

Incitamenter

Du kan bruge en række incitamenter til at motivere medarbejdere til at deltage i et fitnessprogram. Du kan tildele pengepræmier, ture, gavekort, ekstra feriedage eller andre håndgribelige gevinster. Du kan tilføje prestige med vindernavne på plakater vist på hovedkvarteret, en omtale i firmaets nyhedsbrev og pressemeddelelser sendt til lokale papirer. Med holdhændelser kan det vindende hold få navnet på den velgørende organisation, der modtager en donation fra virksomheden. Når du tildeler præmier, sørg for at reglerne er klare, bedømmelseskriterierne er objektive, og at alle medarbejdere er berettigede - hvis du opretter en konkurrence for en afdeling eller medarbejdere med mere end et års service, kan du muligvis skabe en dårlig vilje blandt andre medarbejdere.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Fitness Rewards / Weight Loss Challenge / Exercise Incentives (Februar 2020).