Sundhed

Anvendes til en Citron Balm Tinktur

Pin
+1
Send
Share
Send

Citronmelisse, botanisk kendt som Melissa officinalis, er en del af Lamiaceae, eller mynte, familie. Urtenes medicinske værdi ligger hovedsagelig i terpener, tanniner og eugenol fundet i sine blade. University of Maryland Medical Center anbefaler at tage 2 til 3 ml citron balsam tinktur tre gange om dagen. Selvom citronmelisse er generelt sikkert at tage, skal du sørge for at høre en sundhedspersonale for at få ordentlig dosis og sikkerhedsinformation.

Søvnløshed

Terpener, dele af den flygtige olie, der giver citronmelisse sin særprægede lugt, er også ansvarlig for dens effektivitet som søvnhjælpemiddel og beroligende middel. Citron balsam tinktur er særligt kraftig i behandling af søvnløshed, når den blandes med valerian rod. En undersøgelse offentliggjort i "Fitoterapia" af A. Cerny og K Schmid viste, at patienter, der tog en kombination af valerian og citronbalsam, sov betydeligt bedre end patienter, der tog placebo.

Mavesmerter

"Den komplette tyske Kommission E Monografier: Terapeutisk Vejledning til Herbal Medicines" lister citronmelisse som et carminative - et stof der forhindrer eller letter gas. Universitetet i Michigan Health System attributter den karminative egenskab af citronmelisse til terpenerne bestanddele. Urten kan hjælpe dyspepsi, rolige nervesmerter og lindre kolik.

Infektion

Terpener og tanniner i citronmelisse har antivirale egenskaber, mens eugenol dræber bakterier. Urtenes antimikrobielle egenskaber er specifikt knyttet til bestanddelene neral, citronella, trans-caryophyllene og geranial. En undersøgelse i "Revista Medico-Chirurgicala A Societatii De Medici Si Naturalisti Din Iasi," en rumænsk journal viste, at citronmelisse er særligt effektiv mod Candida albicans, svampen, der forårsager gærinfektioner.

Alzheimers sygdom

Citronmelisse kan være en mulig hjælp til forbedring af kognitiv funktion og faldende agitation hos Alzheimers patienter. Citronbalsamekstrakter kan binde direkte til specifikke receptorer i hjernen, der gør det til en effektiv og relativt sikker behandling for demens.

Pin
+1
Send
Share
Send