Sundhed

Hvordan ved jeg, om jeg havde en orgasme?

Pin
+1
Send
Share
Send

Orgasme er også kendt som seksuel klimaks. Det er oftest forårsaget af stimulering af kønsorganerne. Orgasmen styres af det ufrivillige nervesystem (også kendt som det autonome nervesystem), hvilket betyder, at tegn og kropsaktioner, der opstår under orgasmen, ikke er under frivillig kontrol. Orgasme, som opleves af mænd og kvinder, resulterer i en følelse af eufori såvel som andre tegn, såsom muskelkontraktion.

Trin 1

Vær opmærksom på ændringer, der forekommer lige før orgasme. Mænd, lige før orgasme, oplever en prikkende fornemmelse i deres urinrør, der ofte beskrives som følelse svarende til behovet for at urinere. Kvinder vil få deres yderside af deres labia mørkere, og derefter, som orgasme nærmer sig, vil den ydre tredjedel af vagina'en indsnævres, da hele vagina udvider sig.

Trin 2

Vær opmærksom på muskelkontraktioner. Uanset om du er en mand eller en kvinde, involverer en orgasme sammenbrud af forskellige muskler. For mænd er de kontraherende muskler sphincter, prostata og musklerne i penis. Selvom du måske ikke kan føle disse muskler bevæger sig, giver de et synligt resultat: ejakulation. Ejakulation resulterer i udskillelse af sæd fra penisens tip og er et let identificerbart tegn på mandlig orgasme. Kvinder vil opleve muskelsammentrækninger i anus, livmoder, vagina og bækken muskler.

Trin 3

Se efter en bølge af fornøjelse. Orgasmen er forbundet med en pludselig stigning i en behagelig fornemmelse, selv om den nøjagtige karakter af denne følelse varierer fra person til person. Det forekommer hos mænd og kvinder efter en orgasme.

Trin 4

Overvåg puls og blodtryk. Under orgasme fordobles hjertefrekvensen og blodtrykket. Således, hvis du har en intens bølge af fornøjelse, der kombineres med muskelsammentrækninger og en hurtig puls, har du højst sandsynligt oplevet en orgasme.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 10 ting jenter skulle ønske gutter visste (Februar 2020).