Mad og drikke

Ernæringen i en uskåret Usøtet Grøn Te Latte

Pin
+1
Send
Share
Send

Traditionelt er en latte en blanding af espresso og dampet mælk. En grøn te latte er en blanding af dampet mælk med grøn te. Mange kommercielle sorter af grøn te latte starter med en pulveriseret grøn te base blandet med dampet mælk. Forstå de næringsmæssige oplysninger for drikke, herunder sundhedsfordelene ved grøn te, så du ved, hvordan det passer ind i din kost.

Kalorier og fedt

En 16-uns fedt, usødet grøn te latte indeholder 210 kalorier. Lavet med nonfat mælk, indeholder denne latte ikke noget fedt. Valg af nonfat versionen af ​​denne latte hjælper med at reducere dit samlede fedtindtag. Din kost skal bestå af 20 til 35 procent af dine samlede kalorier fra fedt, i henhold til 2010's kostvejledning fra USDA.

Kolesterol, natrium og kulhydrater

En ikke-fedt, usødet grøn te latte indeholder 10 milligram cholesterol i hver 16 ounce servering. Der er 37 gram kulhydrater, 36 gram bidrog direkte fra sukker med de resterende gram fra kostfiber. På trods af usødet sort, bidrager det naturlige sukker i ingredienserne stadig med nogle kulhydrater. Den grønne te latte indeholder ikke natrium, hvilket gør det til et sikkert valg, hvis du reducerer natrium på grund af hypertension eller andre sundhedsmæssige bekymringer.

Vitaminer og mineraler

Den grønne te latte har 50 procent af dit daglige anbefalede calciumindhold og 15 procent hvert af dine anbefalede indtag af vitaminerne A og C. Vitamin A er en væsentlig fordel for din vision og hjælper med at bevare øjenhelsen. C-vitamin er et immunsystem og en sundhedsforbedring.

Grøn te Fordele

Grøn te har betydelige antioxidantfordele, hvilket reducerer risikoen for mange forskellige former for kræft. Harvard Medical School rapporterer, at at tilføje grøn te til din kost regelmæssigt kan hjælpe med at reducere dit kolesterol og sænke blodtrykket, hvilket kan reducere risikoen for hjertesygdomme.

Pin
+1
Send
Share
Send