Relationer

Journal Skrivning som terapi

Pin
+1
Send
Share
Send

At skrive i en journal er terapeutisk. Skriftet giver dig tid til at sortere gennem tanker og tage tid til at fokusere på at fange detaljerne i livet, før de bliver glemt. En journal er en "ven" med hvem der er trygge hemmeligheder, og som altid har tid nok til at lytte til livets fortællinger. At finde 30 minutter en eller to gange om ugen for at skrive i en tidsskrift frigiver stress og hjælper også beslutningsprocessen. At lægge tanker ned på papiret hjælper sindet med at løse komplekse problemer og begynder processen med at uddybe alle faktorer, før de træffer vigtige beslutninger. Den stille tid, der kræves for at skrive i en journal, hjælper med at berolige kroppen og slappe af sindet. At gå udenfor til naturen mens du skriver i en journal gør oplevelsen endnu mere afslappende. Find en parkbænk eller gå til baghaven for at lave noget skriftligt og lade naturens lyde og seværdigheder lindre dig.

Find tid til at skrive

Der er mange forskellige typer tidsskrifter. Du kan bruge en simpel notesbog, eller du kan købe en fancy journal i en boghandel. Du kan også lave din egen journal ved at indsamle uønsket mail og bruge bagsiden af ​​papiret. Hul stans papiret og brug klip for at binde det sammen i en journal. Nogle foretrækker at skrive en journal. Opret et computerdokument til at bruge som en journal eller tjek nogle af de online journalskrivning websteder. Det er også nemt at finde tidsskrifter og notesbøger til billige priser på loppemarkeder og garage salg. At holde en journal behøver ikke at koste mange penge, men udbetalingen af ​​at bruge tid på at skrive vil give et væld af fordele som stress relief, stærkere beslutningskompetencer og dokumentation af dit liv.

Fortsæt med at skrive

Skriv regelmæssigt i journalen. Du kan enten vælge et bestemt tidspunkt for at skrive eller bare skrive, når stemningen rammer. Skriv i journalen mindst en gang om ugen. Angiv en dato øverst på siden, hver gang du starter en ny journalindgang. Dermed vil tidsskriftet fungere som en tidslinje i dit liv og vil være en familie arvestykke senere, hvis du ønsker det. Nogle mennesker finder at skrive første ting om morgenen rydder deres tanker om nagende tanker og starter dagen med fokus.

Journal emner

Vælg et fokus for din dagbog. Journalen kan enten være et sted at lave fri tænkning og skrive om spørgsmål eller begivenheder i livet, eller tidsskriftet kan være mere specifikt og fokusere på specifikke emner som familieemner, relationer, børn, mål for livet, et feriemål eller en tur , verdensproblemer og verdenshændelser, strategier for at nå mål, udøve mål, jobproblemer eller humoristiske begivenheder fra livet. Nogle mennesker kan gerne fokusere på kun ét emne ad gangen, mens andre mennesker skriver i mange tidsskrifter i samme tidsperiode.

Find Catharsis via Skrivning

Overvej journalskrivning som noget, der er afgørende for at sortere gennem begivenhederne i livet og drøfte om problemer i livet og skridt til at tage for at opnå drømme i livet. Journal writing hjælper dig med at blive fokuseret for at opnå resultater og at finde glæde i livet. At skabe en vane med journalskrivning vil hjælpe med at manøvrere de stressende perioder i livet. At vide, at en journal er hjemme venter på dine tanker, hjælper dig med at blive rolig i krisetider. En journal er et sted at slippe af frygt og få katarsen til at lade sindet arbejde gennem angst og flytte ind i et roligere sted.

Kære alene tid

Lær hvordan du plejer din følelsesmæssige udvikling ved at kære ensidige aktiviteter som journalskrivning. Det er ofte svært at finde privat tid til at tænke og dykke ind i mål for livet. Men uden at tage lejlighedsvis pusterum fra den travle verden bliver sindet kaotisk og overvældet. Journal skriftlig beroliger følelserne og tvinger dig til at undersøge livet, og hvordan det enten foregår i overensstemmelse med fastsatte mål eller omtalt på en upassende rejse.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The power of vulnerability | Brené Brown (Februar 2020).