Mode

Kobberpeptid cremer

Pin
+1
Send
Share
Send

Kobberpeptider er en af ​​flere potentielle antiaging ingredienser, som du kan tilføje til din hudpleje arsenal. Ikke kun kan kobberpeptider beskytte din hud mod nye skader, men University of Maryland Medical Center rapporterer, at det også kan hjælpe med at reparere din hud, hvilket gør det potentielt effektivt mod rynker og misfarvning.

Neutrogena Synlig Selv Creme

Neutrogenas synligt lige linje tilbyder to kobber peptid-boostede cremer. Den ene er beregnet til generel ansigtsbehandling, og den anden er beregnet til den tynde, delikate hud omkring dine øjne. Den tidligere har "gode antioxidanter", rapporterer antiagingeksperten Paula Begoun i sin bog, "Gå ikke til Kosmetikstælleren uden mig." Sidstnævnte indeholder også antioxidanter og blødgøringsmidler, der er ideelle til hudforhold, der strækker sig fra tør til normalt.

Neova Creme De La Copper

Neovas fugtighedscreme indeholder et proprietært kobberpeptidkompleks. Den stærke fugtighedscreme er beregnet til modne, tørre hudforhold. Nogle af blødgørerne er hentet fra naturlige ingredienser, såsom ricinusfrøolie, sød mandelolie og jojoba frøolie. Yderligere aktive ingredienser, herunder bioflavonoider og marine mineraler, kan også hjælpe med at forynge din huds tilstand og holde den sund.

Alvorlig hudpleje A-Copper Oil Control Cream

Alvorlig hudpleje's olie-kontrol creme kan hjælpe med at absorbere overskydende olie, hvilket muligvis efterlader din hud at føle sig mere mat og ser mindre skinnende ud. Den indeholder kobbersulfat til behandling og forebyggelse af rynker. Det indeholder også basale blødgøringsmidler og fugtighedsbevarende midler, der hjælper med at trække fugt i huden og låse den ind for et mere hydratiseret og mere blødt udseende. Begoun bemærker, at nogle antioxidanter også er tilføjet. Disse kan hjælpe med at nære og beskytte din hud endnu mere.

Isomerer Kobber-P Koncentrat Serum

Den intensive antiaging behandling fra isomerer indbefatter peptider-Begoun ønsket specielt, at den indeholder anti-rynke palmitoyl oligopeptidet og spore kobbermineraler. Dens antioxidanter kan medvirke til at reducere udseendet af fine linjer, mens silikone udfylder og glatter porerne og rynkerne for et umiddelbart glattere, omend midlertidigt udseende.

Pin
+1
Send
Share
Send