Sport og fitness

Kan træning reducere østrogen niveauer?

Pin
+1
Send
Share
Send

Østrogen udsving påvirker kvinder i hele deres liv og almindeligvis ses som intet mere end en irritation. Høje østrogenniveauer kommer dog med et betydeligt antal risici, især da kvinder bliver ældre. Der er mange måder at bekæmpe høje niveauer af østrogen på, og en af ​​de sundeste er motion.

Høje niveauer af østrogen

Høje niveauer af østrogen er forbundet med en øget risiko for brystkræft. Post-menopausale kvinder har en endnu højere risiko for at udvikle kræft, fordi deres brystvæv er blevet udsat for østrogen i væsentligt længere tid end yngre kvinder, ifølge National Cancer Institute. Mens præmenopausale kvinder får østrogen fra deres æggestokke, får postmenopausale kvinder deres østrogen fra deres kropsfedt. At have store fedtindskud kan øge østrogenniveauet hos postmenopausale kvinder.

Østrogenreducer

Ifølge en undersøgelse fra National Cancer Institute i 2002 kan regelmæssig motion forårsage et signifikant fald i østrogenniveauer, især hos postmenopausale kvinder. Undersøgelsen foreslog, at enhver form for motion var effektiv til at reducere kræftrisikoen, da studietidspartnere udviklede deres egne øvelsesrutiner. En studie fra 2011 offentliggjort i "Journal of Applied Physiology" viste fordelene ved kardiovaskulær træning. Denne undersøgelse viste, at præmenopausale kvinder, der gjorde kardiovaskulær træning i 300 minutter om ugen, viste signifikante reduktioner i deres østrogenniveau, hvilket tyder på, at kardioøvelser er mest effektive til at reducere østrogenniveauerne. Cancer.gov anbefaler at udøve fire eller flere timer om ugen for at modtage fordelene ved nedsat østrogen.

Fordele ved nedsat østrogen

Det største plus til nedsat østrogeniveau er en nedsat risiko for brystkræft, ifølge BreastCancer.org. Desuden er nedsat østrogen blevet forbundet med en reduceret chance for endometriel og ovariecancer.

Farer ved lav østrogen

Lavt østrogenniveau er ikke uden deres risiko. Manglende østrogen kan føre til osteoporose og andre alvorlige sundhedsmæssige bekymringer. Øvelse er meget usandsynligt at sænke din østrogen til usikre niveauer, men du bør tale med din læge, før du begynder en træning, især hvis du ikke har hormonbehandling.

Pin
+1
Send
Share
Send