Mad og drikke

Sådan Fix Chewy Steaks

Pin
+1
Send
Share
Send

Madlavningstilbud kan være svært, hvis du har en mindre dyr og hårdere kødkød. Muskelfibre i kød skal nedbrydes, og proteinerne bliver til gelatine for at gøre kødet øm. Dette sker meget hurtigt over høj varme med ømme stykker af bøf som filet mignon, men hårdere udskæringer af kød kræver langsom madlavning, normalt i en slags væske for at holde dem tørre ud. Så selvom det kan virke kontraintuitivt, er den bedste måde at lave en sej steaks på at sætte dem tilbage i en stegepande og koge dem lidt mere.

Trin 1

Coat bunden af ​​en tung stegepande med olivenolie. Dette tilføjer en lille smag og hjælper med at holde bøfferne stikker.

Trin 2

Varm olivenolie over medium høj, indtil du kan bare begynde at lugte det.

Trin 3

Placer bøffer i den varme olie.

Trin 4

Tilsæt nok væske til at komme halvvejs op på bøfferens sider. Brøl vil arbejde, og det vil også vand. Tilsæt en lige stor mængde vin til enten, fordi syrerne vil hjælpe med at nedbryde kødet. Brug ikke vin eller anden alkohol alene, da den vil fordampe for hurtigt.

Trin 5

Lad væsken langsomt koges og dække stekepanden tæt. Vend varmen ned, så væsken simpelthen simmerer og kog bøfene i mindst 20 minutter.

Ting du skal bruge

  • Skillet med låg
  • Olivenolie
  • Bouillon eller vand
  • Vin

Tips

  • Mariner hårde stykker af kød natten over før madlavning for at hjælpe med at nedbryde de hårde muskelfibre.

Advarsler

  • Brug aldrig de samme redskaber eller serverer stykker til både rå og kogte kød.

Pin
+1
Send
Share
Send