Relationer

Hvad betyder det at værne om din ægtefælle?

Pin
+1
Send
Share
Send

Mange ægtemænd og koner gentager, "at elske og værdsætte ... så længe vi begge skal leve" hvert år under deres bryllupslove, men hvad betyder det virkelig at værne om hinanden? Dictionary.com definerer ordet "værner" for at holde eller behandle som kære, at føle kærlighed til og at passe på nogen ømt. Så, hvordan ser det ud til at værne om din ægtefælle?

Værdi din ægtefælle

Den måde du værdsætter din mand eller kone på er unikt for dit forhold. Vis din ægtefælle, at du sætter pris på dem. At huske hvad det er, at du værdsætter, selv i de vanskeligste øjeblikke, kan hjælpe dig med at holde fokus på de positive elementer i dit ægteskab. Konstruer en liste over, hvad du elsker om din ægtefælle, og hvorfor du værner om ham eller hende, foreslår Dr. Greg Smalley i sin artikel om FocusontheFamily.com.

Beskyt dit ægteskab

Ære dine løfter og forhold viser, at du ser din ægtefælle som en uvurderlig skat, siger Smalley. Beskyt de intime og følelsesmæssige bånd i dit ægteskab. Søg komfort fra hinanden, åbenlyst kommunikere dine følelser, giv hinanden fordelene ved tvivlen og husk alt hvad du mener for hinanden. Beskyt dit forhold fra negative udvendige påvirkninger og læg dit ægteskab over dit job, venskaber og fritidsaktiviteter.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Is All Fair In Love And War? (Marts 2020).