Sygdomme

Er fedtsygdom forårsaget af alvorlige smerter og muskelspasmer?

Pin
+1
Send
Share
Send

Fedtsygdomssygdom forårsager generelt ikke større eller endog mærkbare symptomer. Men hvis sygdommen udvikler sig til levercirrhose, kan skaden på din lever forårsage svær mavesmerter og muskelspasmer. Hvis din læge har fortalt dig, at du har fedtsyg leversygdom, bør du ikke overse abdominalsmerter eller muskelsmerter og smerter, fordi de kan indikere en hurtigt forværrende tilstand, der kræver øjeblikkelig behandling. Planlæg en aftale med din læge.

Fedtsygdomssygdomme

Som anslået 20 procent af alle amerikanere har fedtsygdom. For det meste er disse mennesker overvægtige eller diabetiske. Tilstanden synes at være relateret til insulinresistens. I fedtsygdomme opbygges fedtmolekyler i leveren og forårsager udvidelse og betændelse. Tilstanden ser normalt ikke ud til middelalderen, selvom yngre mennesker og endda børn, der er alvorligt overvægtige, også kan lide af det.

Fedtsymptomer

De fleste mennesker har ingen symptomer, bortset fra en vag følelse af træthed, der måske eller ikke skyldes fedtet i deres lever. Trætheden kan også være relateret til den ekstra vægt eller det generelle dårlige helbred. I nogle få mennesker kan fedtet i deres lever imidlertid forårsage smerte i den øverste højre side af underlivet, lige under ribbenburet. Denne smerte er relateret til leverbetændelse. Hvis du ved, at du har fedtsyg leversygdom, og du begynder at føle denne type smerte, bør du diskutere det med din læge.

Symptomer på sygdomsfremgang

I de fleste mennesker - omkring 90 til 95 procent af dem med fedtsygdomssygdom - udvikles tilstanden aldrig til leveren af ​​ikke-alkoholholdige skrumpelever. Imidlertid udvikler 5 til 10 procent af fedtsyremidlet til sidst cirrhose og potentielt alvorlig leverskade. Denne type leverskader kan føre til en række symptomer, herunder svær smerter i maven og muskelspasmer. Muskelspasmerne er resultatet af unormal nervefunktion og forhindret proteinforarbejdning i leveren. Muskler har brug for protein til at fungere normalt.

Overvejelser

Når du har fedtsyg leversygdom, omfatter dine eneste behandlingsmuligheder livsstilsvalg, som at tabe sig og træne mere ofte. Desværre har ingen lægemidler vist sig at være effektive. For at holde din lever så sund som muligt, diskuter dine symptomer og dine kostmuligheder med din læge. I mange tilfælde har kommercielle diætprogrammer, der lægger vægt på delkontrol, hjulpet folk i at tabe sig og reversere deres fede leversygdom. Hvis du kan styre din tilstand og forhindre den i at udvikle sig, er det muligt og endda sandsynligt, at symptomer vil falde.

Pin
+1
Send
Share
Send