Mode

Hvilke kvinder skal bære for at spille golf

Pin
+1
Send
Share
Send

At ramme links til en runde golf kan være en fornøjelig måde at tilbringe en eftermiddag. Hvis du er ny i spillet, er du sikkert ikke sikker på, hvad du skal bære, når du rammer den første tee. Du ønsker at være komfortabel og i stand til at bevæge sig frit, men mange lande klubber og kurser har regler om passende kjole. Selvom disse retningslinjer kan hjælpe med at indsnævre dine valg, er der stadig nok plads til at vælge muligheder, som du kan lide og passe til din spillestil.

Top it off

En traditionel polo skjorte er normalt den bedste mulighed, fordi selv nogle offentlige kurser insisterer på collared skjorter til kvinder. Men andre kurser tillader collarless skjorter, så længe de har ærmer, så en besætning eller V-hals T-shirt kan være egnet. Nogle steder tillader også tanktoppe, så i varmt vejr kan du helst gå uden ærmer. Sørg for at undersøge kjolekode for dit valgte kursus. Bomuld er den klassiske stofopsætning, men hvis vejret er varmt, kan en skjorte fremstillet af et teknisk materiale, der er designet til at vække væk fugt, holde dig ude af at føle sved på den grønne. Toppe i lyse farver som hvid, lyserød og himmelblå er typisk de fedeste valgmuligheder, fordi de ikke absorberer så meget varme fra solen.

Bundlinie

Hvis vejret er køligt, er khaki bukser normalt den mest komfortable mulighed for kvinder på golfbanen. Capri eller beskåret khakis fungerer også godt. I varmt vejr tillader mange kurser dog shorts. Enkle skræddersyede stilarter, der når knæene eller lige over, er de mest smigrende muligheder. Eller gå til et mere klædt udseende ved at vælge en skort, som er et par shorts med et stofpanel, der får dem til at se ud som et nederdel. Traditionelle nederdele som en simpel khaki A-line stil er også acceptable. Du kan også finde nederdele lavet specielt til golf fra elastisk stof, der giver større mobilitet. Som i shorts, skal du kontrollere dit kursuss dress code for at bestemme, hvor lang tid dit nederdel skal være.

Bedste fod fremad

Nogle golfbaner kræver bløde spikede golfsko på grønt, og mange store atletiske skoproducenter som Nike og Adidas gør golfsko til kvinder i en række farver og stilarter. Men hvis du er en ny golfspiller og dit kursus tillader sneakers, er et simpelt par sportssko en bedre mulighed, indtil du er sikker på at du vil investere i golfsko. Undgå at køre sneakers, som er for polstret under hælen for at holde dig i niveau med jorden. I varmt vejr kan du være i stand til at bære golfsandaler, der har samme såle som en traditionel golfsko, men kan bæres uden sokker for at holde dig kølig.

Afslutningsbeslag

Et par praktiske tilbehør kan hjælpe dig med at holde dig komfortabel på den grønne. Hvis du skal spille i solen, skal du have en hat til at beskytte dig selv mod sine skadelige stråler. En simpel baseballkasket fungerer godt, men hvis du er bekymret for at fladere dit hår, skal du vælge et visir i stedet. Invester i et par solbriller med linser, der blokerer UVA- og UVB-stråler og giver også fuld dækning for dine øjne. Til regnfulde eller kølige dage kan en regnjakke eller vindstød gør det muligt for dig at fortsætte med at lege, selv i ubehageligt vejr.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: How to Slav your car - How to be slav (April 2020).