Sundhed

Substitutter for Epsom Salts

Pin
+1
Send
Share
Send

Epsom-salte, et krystalliseret mineral afledt af magnesiumsulfat, forekommer ofte i "detox" -badblandinger og saltskrubbeprodukter. Dens eksfolierende blødgørende virkning hjælper også med at frigøre urenheder fra kroppen, mens der tilsættes mineralindhold. Afhængigt af hvilket Epsom salts egenskaber du ønsker at bruge, kan du finde passende erstatninger fra en række naturlige ingredienser.

Havsalt

Ligesom Epsom-salte tegner havsalte urenheder fra kroppen, mens de giver rensnings- og eksfolierende virkning. MayoClinic.com anbefaler et havsaltbad som en effektiv erstatning for Epsom salt for at fjerne den skællede hud og irritation forbundet med psoriasis. Havsalte anses for meget mindre irriterende for huden end mange kommercielle sæber. En undersøgelse fra 2005 foretaget af universitetet i Kiel's afdeling for dermatologi i Tyskland konkluderede, at magnesium i Dødehavet salte forbedrer hudhydrering og beroliger hudirritationer samtidig med at hudbarrieren kan reparere sig selv. Flere sorter af havsalt er tilgængelige, fra den traditionelle slags afledt fra Det Døde Hav til farverige salte indsamlet fra Hawaii, Indien og Frankrig.

Bordsalt

Enkelt bordsalt indeholder mange af de samme terapeutiske værdier som havsalt og Epsom salt, notater forfatter Kathi Keville i sin bog "Urter til sundhed og helbredelse." Hendes badesaltformel kombinerer? kop bord salt med 1 el. hver borax og bagepulver. Tilsæt æteriske olier, hvis det ønskes. Brug hele eller halvdelen af ​​formlen ved badetid.

Eddike

Som Epsom-salte tilføjer eddike rensende egenskaber til et bad, samtidig med at smerten bliver lettere efter en træning. Tilsæt 1 til 2 kopper æblecider eller hvid eddike til et varmt bad.

Korn

Havregryn, byg og klid er de hyppigst anvendte blødkorn til beroligende, irriteret, tør hud. Noter Naturskønhed forfatter Dina Falconi i hendes bog "Jordiske organer og himmelsk hår". Tilsæt 2 kopper fint malet korn til badekar for at helbrede forhold som eksem, psoriasis, tør hud og tynd hud.

Borax og bagesoda

Husax ingredienserne Borax og bagepulver hver gør badvand silkier samtidig med at mineral indhold og rensende handling. Brug dem alene eller i mineralske og urteblandinger.

Ler

Ler kan erstatte Epsom-salte i tilfælde, hvor udtrækningen af ​​urenheder er ønsket. De fleste hyppigst anvendes i ansigtsmasker, fungerer ler også effektivt i "detox" badeformler, ifølge Falconi. Brug grøn ler til højt mineralindhold og maksimal trækkraft, eller hvid kaolin ler til en mere neutral virkning.

Essentielle olier

For at efterligne Epsoms salte evne til at berolige ømme muskler, brug æteriske olier, der indeholder lignende terapeutiske egenskaber. Falconi anbefaler en bad blanding af 1 dråbe hver thuja, lavendel, mandarin og hvide fyr æteriske olier. Brug dem alene eller i havsaltblanding.

Sennep pulver

For dem, der ikke er bange for skarpe badeoplevelser, prøv 1 til 2 tsk. sennep pulver i badekaret, Falconi anbefaler. Pulveret åbner hudens porer og frigiver urenheder, hvilket giver en lignende "detox" effekt til et Epsom-bad. For at nippe forkølelse i knoppen ved at svede ud toksinerne, tilsæt 1 ss. sennep pulver til et bækken af ​​varmt vand og suge dine fødder i 10 minutter før sengetid.

Pin
+1
Send
Share
Send