Sport og fitness

Muskel Toning træning for kvinder

Pin
+1
Send
Share
Send

Når mange kvinder ønsker at komme i god fysisk form, vil de have deres krop til at have et tonet, slank udseende i stedet for et muskulært udseende. For at udvikle en lang, magert muskel styrker styrken konsekvent med lav vægt. Brug frie vægte og styrketræningsmaskiner til at styrke muskelgrupper i bryst, arme, skuldre, ryg, maven og benene. Udfør flere sæt med flere gentagelser for at udvikle en tonet fysik.

Overkropsuddannelse

Håndvægte er ideelle til træning af din overkrop. Ikke alene retter de sig mod den primære muskel, der trænes, de hjælper med at opbygge muskler i stabiliserende muskler under træningsimplementering. Start din overkropsstyrkestræningstræning med håndvægtsbænkpresser og skråtstillede og afviste dumbbell chest presses til at arbejde dine centrale, øvre og nedre pectorale muskler. Gå videre til dumbbell biceps krøller, militære presser og triceps forlængelser for at styrke dine skuldre og arme. Afslut dit overkrops træning med bøjede håndvægts rækker og shrugs for at målrette mod dine midter- og øvre rygmuskler. Udfør tre sæt med 12 til 15 gentagelser af hver øvelse for at tone din overkrop.

Lower Body Training

Dumbbells og en barbell er nyttige, når du styrker dine glutes, hofter, hamstrings, quadriceps og kalve. Placer en barbell på tværs af dine skuldre, eller hold en håndvægt i hver hånd på hoftehøjde eller skulderhøjde, og udfør grundlæggende knebøj og lunges. Begge disse øvelser hjælper med at styrke din quadriceps, hamstrings, hofter og glutes. Træn dine kalve med kalveforhøjelser. Med en vægtstang på dine skuldre eller med håndvægte i hoftehøjde, stå på kanten af ​​et skridt eller en anden hævet overflade og komplet sæt med tæerne fremad, indad og udad for at styrke dine centrale, ydre og indre kalve. For toning udføre tre sæt med 12 til 15 gentagelser af hver underkropsforstærkende øvelse.

Abdominale muskler

Din mave muskler kan trænes med krops-resistent motion, hvilket betyder, at den eneste vægt du har brug for toning er din egen kropsvægt. Udfør traditionelle crunches for at styrke din centrale mave eller ændre denne øvelse ved at vride fra venstre til højre på træningens højde, når brystet nærmer dig knæene. Twisting crunches målrette dine obliques for at tone dine bukers sider. Hvis du har adgang til en romersk stol, stå med dine underarme og albuer hviler på armlenet for at støtte din krop og løfte dine knæ til din hage. Denne øvelse vil hjælpe tone dine underlivs muskler, en ofte glemt del af underlivet. Udfør tre sæt med 15 gentagelser af hver abdominal øvelse.

Aerob træning

Mens styrketræning er afgørende for udvikling og toning af magert kropsmasse, er aerob træning afgørende for at skære fedt ud af din krop for at afsløre dine nyligt skulpterede muskler. Udfør mindst 30 minutters aerobic motion hver dag for at sprænge fedt fra din krop. Jo mere intens den aerobiske aktivitet, jo flere kalorier og fedt vil du brænde fra din krop. For maksimal fedt tab, prøv at køre med moderat til høj hastighed eller ved hjælp af en roemaskine eller elliptisk maskine i 30 minutter.

Pin
+1
Send
Share
Send