Mad og drikke

Hvad er fordelene ved at drikke flaskevand?

Pin
+1
Send
Share
Send

Fordelene ved at drikke flaskevand er ikke så klare som indholdet. Teoretisk set skal vand, der kommer i en forseglet beholder, være fuldstændig forureningsfri. Men de statslige myndigheder, der regulerer flaskevand og ledningsvand, tyder på, at de sikkerhedsstandarder, der gælder for begge dele, er næsten identiske. Flaskevand er bestemt mere bekvemt for picnickers og road travelers. Imidlertid kan fordelene ved at drikke flaskevand i sidste ende bestemmes af din gane.

Flaskevand Basics

US Food and Drug Administration regulerer sikkerheden for flaskevand, så du ved, at det vand du vælger skal være i overensstemmelse med visse sikkerhedsstandarder. FDA klassificerer flaskevand i en af ​​fire kategorier: artesisk godt vand, godt vand, mineralvand og kildevand. Det kan komme som en overraskelse for dig at lære at det flaskevand du drikker måske kommer fra en kommunal vandforsyning, efter at fabrikanten bruger visse behandlinger, såsom omvendt osmose, som fjerner mineralerne i vandet. eller ozonering, en proces, hvor ozon gas anvendes som et antimikrobielt middel. Flaskevand holdes til FDA's "kvalitetsstandard", hvilket betyder, at det ikke kan overstige et vist niveau af kemiske, fysiske, mikrobielle og radiologiske forureninger. Føderale regler kræver, at drikkevandsproducenter i flasker sælger et sikkert produkt, der produceres i et rent miljø ved brug af sanitære aftapningsteknikker.

Postevand

Sikkerheden af ​​dit drikkevand sikres ikke af FDA, men en anden statslig enhed, Miljøstyrelsen eller EPA. ØPA'en sørger for, at kommunerne holder omkring 80 forskellige forureninger under lovniveau. Det meste drikkevand er helt sikkert; I 2000 udtalte Center for Videnskab af almen interesse, at 90 procent af vandværkerne ikke var i strid med EPA-regulativerne. EPA epidemiolog Rebecca Calderon fortalte CSPI, at du kan rejse i USA og ikke bekymre dig om at blive syg fra vandhanen. Men hun tilføjede også, "rejser til mange andre lande, og historien vil være meget anderledes." Uanset om du drikker flaskevand eller ledningsvand, vil du uden tvivl få noget forurenende stof på harmløse niveauer. påpeger, at FDA- og EPA-forskrifterne i det væsentlige er de samme, undtagen på mindre punkter. FDA tillader mindre bly i drikkevand af drikkevarer, men EPA pålægger strengere mikrobiologiske standarder for vand fra vand. I sidste ende er der ingen måde at vide, hvad der er i din flaske drikkevand, medmindre du selv tester det, for at sikre kvaliteten af ​​dit flaskevand anbefaler CSPI at købe mærker på flaske af en producent, der er medlem af International Bottled Water Association.

Problem med flaskevand

Drikkeflaskevand kan ikke være til gavn for miljøet. Harvard Universitetets Kontor for Bæredygtighed rapporterede, at amerikanerne pløjede 50 milliarder plastflasker drikkevand i 2009. Du kan få de samme fordele fra flaskevand som du gør fra din vandhan ved at købe et vandfilter og genanvendelige containere. CSPI anbefaler at bruge et filter certificeret af National Science Foundation eller NSF. Forskellige vandfilter mærker fjerner forskellige typer af forurenende stoffer; For eksempel fjerner ét førende mærke simpelthen metaller som kobber, bly og kviksølv, mens mere kraftfulde vandfiltre fjerner herbicider, pesticider, asbest og mikrobielle stoffer.

Andet indsigt

Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse viser, at drikkevand af vand er den mest hensigtsmæssige måde at reducere risikoen for vandbåren sygdom, hvis du rejser i udviklingslande. Da de klare ting med den attraktive etiket måske eller måske ikke er mere sikre eller sundere end det vand, der kommer fra din kommunale vandforsyning, kan fordelene ved at drikke vand på flaske koge ned til sin "renere" smag.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Wenn Du mehr Wasser trinkst, werden diese erstaunlichen Dinge passieren! | Tippformativ (April 2020).