Sport og fitness

Sådan udskiftes et baghjul

Pin
+1
Send
Share
Send

Fjernelse og udskiftning af et baghjul på en cykel kan være mere udfordrende end forhjulet på grund af tandhjulene og spjældet. Det er nødvendigt at fjerne baghjulet, når der foretages reparationer til dækket eller det indre rør. Når du udskifter et baghjul, skal du sørge for at udskifte det med et hjul med samme indre diameter. Tag det cykelhjul, du har fjernet til en cykelbutik, for at udskifte hjulet korrekt.

Trin 1

Pedal cyklen og skifte gearene på cyklen til det høje gear. Dette bevæger kæden til den mindste tandhjul på baghjulet.

Trin 2

Løsn spændeskruen på de bageste bremsesko for at åbne bremsen.

Trin 3

Tag afskærmningen med din højre hånd og træk den tilbage, mens du drejer quick-release håndtaget til åben position med din venstre. Sperren flytter kæden fra den ene tand til den anden, når gearene skiftes.

Trin 4

Træk baghjulet ud af jordvæggen, mens du holder tilbagespareren tilbage. Skub baghjulet frem og tilbage, indtil det løber ud fra baggaflerne.

Trin 5

Placer kæden af ​​den mindste gearkog på baghjulets udskiftning. Hold spjældet tilbage med højre hånd og kontroller, at hurtigudløsningen forbliver åben.

Trin 6

Sæt det efterfølgende baghjul i cyklens baggafler. Centrér brønden og kontroller, at den er fastgjort i udfaldene i gaffelens ende.

Trin 7

Luk quick release og stram spændingsskruen på den bageste bremsesko.

Tips

  • Mens dækket er væk fra rammen, skal du kontrollere tilstanden af ​​bremseklodserne og udskifte dem om nødvendigt.

Advarsler

  • Før du kører på din cykel, skal du kontrollere, at hjulet er fastlåst fast i rammen. Hvis det ikke er sikkert, kan det komme løs og forårsage et sammenbrud.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Fahrrad: Ausbau Hinterrad und Schlauchwechsel. (Januar 2020).