Mad og drikke

Kosttilskud til muskelheling

Pin
+1
Send
Share
Send

Muskler består af fibrøst væv som kontrakt. Skader på disse fibre resulterer i muskelstamme. Træthed, tidligere muskelskade og forkert opvarmning før træning kan øge dine chancer for at skade disse fibre. En næringsdiæt kan dog hjælpe med at helbrede muskelskader.

bromelain

Bromelain er et protein enzym, der findes i ananas. Det kommer fra frugtsaft og stamme og bruges til behandling af betændelse. Overarbejde muskler kan forårsage små muskelfibre at afbryde og tette musklerne, hvilket fører til smerte og hævelse. Bromelain bryder disse muskelfibre ned, hvilket vil lindre smerte og betændelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, for skader er den anbefalede dosis 500 mg taget 4 gange om dagen på tom mave.

Magnesium

Mineral magnesium kan effektivt hjælpe muskel rekreation og genopbygning. Det reducerer ømhed og brænding, du oplever under muskel træthed. Magnesium opretholder også normal muskelkontraktion og sund muskelstruktur. Ifølge MayoClinic.com er den anbefalede daglige dosis af magnesium maksimalt 400 mg og 300 mg for henholdsvis mænd og kvinder.

Kalium

En mangel i kalium kan resultere i reduktion af styrke, hvilket fører til den tidlige indtræden af ​​muskel træthed fra belastning. Dette kan øge din risiko for at skade muskelfibre, fordi dine muskler er tvunget til at overarbejde. Når kaliumniveauet er tilstrækkeligt, hjælper de med at reducere ømhed forbundet med betændelse. Desuden hjælper dette mineral transport af energi til dine muskler, hvilket kan reducere den tidlige begyndelse af træthed. Ifølge University of Maryland Medical Center er det anbefalede daglige kaliumindtagelse for voksne 2000mg.

E-vitamin

Frie radikaler kan skade muskelvæv og derved forårsage betændelse. Ifølge MedlinePlus er E-vitamin en stærk antioxidant, der er i stand til at opsuge disse ustabile stoffer. E-vitamin hjælper også optimalt blodgennemstrømning til muskelvæv, hvilket reducerer den hastighed, ved hvilken iltabring forekommer. Dette gør det muligt for dine muskler at arbejde længere. Generelt er dette vitamin tilgængeligt som et enkelt supplement. Det er til stede i fødevarer som majs, nødder, oliven, grønne bladgrøntsager og asparges. MayoClinic.com siger, at den anbefalede daglige mængde vitamin E er 15 mg for mænd og kvinder over 14 år.

Pin
+1
Send
Share
Send