Levevis

Den bedste måde at rense din krop naturligt

Pin
+1
Send
Share
Send

Detox kost programmer bliver stadig mere populære som folk forsøger at få nogle kontrol over en stadig mere giftig verden. Mens mange eksperter, som dem på Mayoclinic.com, anfører, at menneskekroppen er helt i stand til at afvænne sig selv, er der ingen skade ved at lejlighedsvis rense dit system. De fleste talsmænd for kropsrensning råder over, at du gør en syv dages detox ikke mere end en gang om året, mens en 24-timers rensning kan gøres så ofte som en gang om ugen. Detoxing din krop er bedst udført så naturligt som muligt og undgår enhver plan, der er hård eller ekstrem. Inden du starter et rengøringsprogram, skal du kontakte din læge.

Trin 1

Stop med at indsamle noget giftigt. Alkohol, koffein, mættede fedtstoffer, kunstige sødestoffer og kemiske tilsætningsstoffer er alle ting, der kan tilstoppe dit system og forårsage problemer i dit energiniveau og helbred. Undgå dem helt, er måske ikke muligt for dig, men at give din krop en ro på det, du ved, er skadeligt for et par dage om måneden er en god start.

Trin 2

Sæt til side tre til syv dage for en saft hurtigt. Drikk ikke andet end grøntsagssaft, frugtsaft og økologiske grøntsager. Har så meget som du vil, men ikke drik eller spis noget andet, undtagen vand. Hvis du bliver for sulten, snack på rå, økologiske frugter og grøntsager.

Trin 3

Skyl dit system med rigeligt vand. Drik mellem 32 og 64 oz vand hver dag, mens du er hurtig på din saft. Vand hjælper din lever og nyrer gør deres job, hvilket er at hjælpe med at skylle toksiner fra dit system.

Trin 4

Sved giftene ud. Kraftig motion er ikke en god ide, hvis du er ny til fastende, men et besøg på en sauna eller en sommerdag udendørs kan hjælpe dig med at skylle toksiner ud gennem din sved. Drik rigeligt med vand for at holde elektrolytterne i balance.

Trin 5

Støt dit system, når du renser det. Citroner indeholder høje niveauer af antioxidanter og C-vitamin, som hjælper med at støtte leveren og nyrerne, og en klemning af frisk citronsaft hjælper med at holde vandet kedeligt. Derudover hjælper mælkestammen leverfunktionen og kan tages som et tillæg eller brygges i te.

Ting du skal bruge

  • Vand
  • Grøntsagssaft
  • Frugtjuice
  • Vegetabilsk bouillon
  • Rå, økologiske frugter og grøntsager (valgfrit)
  • citroner
  • Mælkdistle

Tips

  • Ryd dine ydersider med en mild, tør børste. Gå let over din krop med en blød hudbørste for at smække af den døde hud og tilskynde til omsætning.

Advarsler

  • Stop en udrensning hurtigt, hvis du oplever svære fordøjelsesproblemer eller svimmelhed.

Pin
+1
Send
Share
Send