Vægtstyring

Home Remedies at tabe sig i dine hofter

Pin
+1
Send
Share
Send

Ekstra vægt i hofterne er et problem for mange mennesker, især kvinder. Selv om du måske er ivrig efter at miste fedtet rundt om dine hofter, er det ikke muligt at reducere fedtreducerende fedt. Fokus på at vedtage sunde vaner hjemme for at eliminere overordnet kropsfedt. Hvis du taber fedt over hele kroppen, kan du tabe dig i dine hofter. En afbalanceret kost, regelmæssig træning og masser af vand giver en effektiv måde at minimere dine hofter på.

Spis morgenmad

Korn og bær

Spise en afbalanceret morgenmad derhjemme hver morgen hjælper dig med at foretage sundere madvalg i løbet af dagen. Forbered en sund morgenmad derhjemme for at undgå at fange en doughnut på vej til arbejde. Tager tid til at spise morgenmad hver morgen starter også dit stofskifte og hjælper dig med at undgå overspisning senere på dagen. Målet er at spise omkring 400 til 500 kalorier til morgenmad. For eksempel spis en kop fuldkornet kornblanding toppet med bær og en kop mælk med lavt fedtindhold.

Forbrug en balanceret kost

Kvinde ser i køleskab

At reducere dit fedtindtag og kalorieindtag er afgørende for vægttab. Fede fødevarer indeholder flere kalorier, natrium og fedt, der øger vægten i dine hofter. Spise hele fødevarer, som f.eks. Producere, magert protein, fuldkorn og lave eller ikke-fede mejeriprodukter, giver din krop med nødvendige næringsstoffer og færre kalorier end forarbejdede, hurtige eller junkfood. Hold dit køleskab og pantry fyldt med sunde fødevarer i stedet for forarbejdede fødevarer for at hjælpe med at skære ned på unødvendige kalorier. Forberedelse af måltider derhjemme lader dig kontrollere kalorieindholdet, fedt og natriumindholdet. At spise hjemme i stedet for på en restaurant betyder også, at du sandsynligvis vil have frisk mad med mindre tilsætningsstoffer. Hold øje med mængden af ​​kalorier du spiser hver dag for at sikre, at du ikke spiser flere kalorier, end du brænder.

Få aerobic øvelse

Kvinde spark bokse med vægte

Aerob træning brænder et betydeligt antal kalorier pr. Time. Aktiviteter, såsom at køre, forbrænde kalorier, mens du målretter mod dine hofter. American College of Sports Medicine anbefaler 30 minutters øvelse fem eller flere dage om ugen. Hvis du ønsker at tabe sig, kan du muligvis træne i 60 til 90 minutter for at se resultater. Du behøver ikke at have et gym medlemskab eller fancy udstyr til at forbrænde kalorier. Mange aktiviteter kan gøres i og omkring dit hjem. Jog eller gå rundt i dit kvarter, klatre op ad trappen, hvis du har dem eller udfør en kickboxing-dvd i din stue for en intens kalorieførende træning, der hjælper med at forbrænde fedt i din underkrop. Bare at spille musik og danse rundt i huset er en anden effektiv måde at forbrænde kalorier på.

Styrketræ

Kvinde i lunge udgør

Mange styrketræningsøvelser, såsom squats og lunges, målretter din underkrop, herunder dine hofter. De fleste af disse øvelser udføres med din kropsvægt, hvilket betyder at de kan gøres hjemme uden udstyr. Vælg et område i dit hjem, der gør det nemt at flytte rundt.

Prøv regelmæssigt lunges, walking lunges og hoppe lunges for en intens ben træning. Regelmæssigt squats, one-legged squats og jump squats bruger de store muskler i dine ben og glutes, som forbrænder flere kalorier. Udfør underkropsøvelser udover øvelser, der retter sig mod din overkrop og kerne, såsom pushups og crunches, for at opbygge magert muskelmasse. Styrketræ mindst to gange om ugen. Du kan tilføje svært ved din styrke rutine ved at købe eller låne et sæt håndvægte til hjemmebrug.

Bliv hydreret

Kvinde drikkevand og vandret

Vand hjælper med at skylle toksiner fra din krop, samtidig med at dine muskler og organer bliver hydreret. Drik rigeligt vand hele dagen, især før, under og efter en træning. Mål for mindst 64 oz. af vand om dagen, mere hvis du træner i mere end en time. Fyld en 32-oz. vandflaske hjemme og gøre et mål at genopfylde det mindst en gang om dagen.

Pin
+1
Send
Share
Send