Sport og fitness

Fordele ved en roemaskine

Pin
+1
Send
Share
Send

Når du beslutter dig for at forbedre dit helbred, behøver dit første skridt ikke at pounde fortovet på en grusom langdistancebane. Hvis du deltager i et træningscenter, er det en ideel måde at arbejde på med forbedret fysisk kondition ved at bruge roemaskinen.

Roning er en øvelse i hele kroppen, der kan hjælpe med at opbygge og tone dine muskler, forbedre din kardiovaskulære funktion og øge din udholdenhed. Roning er særligt effektiv for ældre fitnessentusiaster, fordi det er lavt belastende og let på leddene.

Vægttab

Roning brænder kalorier hurtigt, hvilket gør det til en passende tilsætning til din træning regime, hvis vægttab er din vigtigste prioritet. En kraftig 30-minutters træning på en roemaskine kan brænde 255 kalorier til en person, der vejer 125 pund, 316 kalorier til en person, der vejer 155 pund og 377 for en person, der vejer 185 pund. Hyppig roing kan hjælpe dig med at arbejde hen imod det daglige kalorieunderskud, der er integreret i vægttab.

Kardiovaskulære fordele

Roning er en udholdenhedsøvelse, der øger hjertefrekvensen og iltforbruget. Over tid fører regelmæssig kardioøvelse til forbedret kardiovaskulær funktion og kan reducere risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde.

Du kan justere modstanden af ​​en roemaskine, som gør den tilgængelig for alle fitnessniveauer. Start ud med en lavere modstand, hvis du lige begynder at udøve og fortsætte med at øge modstanden, som du får montør.

Muskel Toning

Roning er en total-body workout, der bruger alle større muskelgrupper. Ved begyndelsen af ​​hver berøring aktiveres rygmusklerne, quadriceps, hamstrings og kalvemuskler.

Som slagtilfælde fortsætter abdominals, triceps, brystmuskler, skuldermuskler, håndledningsbøjere og extensorer og gluter også aktiveret. Når du er færdig med stroke, arbejder dine biceps og obliques hårdt.

Forstærkning af alle musklerne i kroppen fører til forbedret bevægelse i dagligdagen, reduceret rygsmerter, stærkere ben, bedre vægtkontrol og øget energi ...

Bekvemmelighed

Hvis ikke tilhører et gym, kan du købe en rover til at bruge derhjemme. I modsætning til andre cardio maskiner, såsom løbebånd og elliptiske maskiner, er rovemaskiner relativt billige og kompakte. De fleste roddemaskiner kan opbevares oprejst, så du kan trække dem ud til en træning og derefter stukke dem væk i hjørnet af et værelse eller et skab.

Du kan trække din roemaskine i aften og række mens du ser dine yndlings tv-shows, i stedet for at sidde på sofaen. At have en roemaskine hjemme gør det lettere at aldrig gå glip af en træning.

Pin
+1
Send
Share
Send