Mad og drikke

Two-Week Kellogg's vægttab plan

Pin
+1
Send
Share
Send

Kelloggs vægttabsplan, der også kaldes Special K-diætet, er en version af en måltidskrævende diæt, hvilket betyder at du erstatter to regelmæssige måltider med denne Kelloggs korn. Mens denne type diæt kan hjælpe med vægttab, er der nogle potentielle ulemper, der bør overvejes, før du starter vægttabsplanen. Adressering af disse problemer vil medvirke til at gøre det nemmere at følge planen eller en variation af den.

Two-Week Kellogg's Special K Plan Basics

Til denne kost vil du hver dag i to uger starte din dag med en kop Special K toppet med 1/2 kop mælk og derefter spise denne kombination igen til frokost eller middag. Det resterende måltid skal være et afbalanceret, fedtfattigt måltid indeholdende hver af de fire fødevaregrupper, og diætere kan snack på Special K barer, grøntsager, frugt eller fedtfattig yoghurt. Det anbefales ikke, at du følger denne diæt i mere end to uger, da det kan få monotont, muligvis ikke giver alle de nødvendige næringsstoffer og begrænser de forskellige fødevarer, du kan spise. For en endnu mere afbalanceret kost skal du overveje at spise Special K bare til morgenmad sammen med skummetmælk og en servering frisk frugt for at gøre måltidet lidt mere påfyldning og næringsrige. Så spis en nærende, reduceret kalorieindhold frokost og middag.

Typer af speciel K og vægttab

Sortimentet af Special K-korn, du vælger at spise, kan påvirke diætens resultater, da enhver anden smag end originalen vil være højere i sukker. De sødere sorter har også mindre serveringsstørrelser, hvilket gør dem mindre påfyldning, og granola-versionerne er højere i kalorier, med ca. 260 pr. 2/3-kop, der serverer mælk til tranebærfarvet og 240 kalorier pr. 1/2-kop, der serveres med mælk til berøring af honning smag. Varierende typen af ​​Special K-korn kan dog gøre det nemmere for dig at holde fast i kosten i hele to uger. At vælge en af ​​sorterne højere i protein eller fiber - såsom Special K Protein med 10 gram protein og 3 gram fiber pr. 3/4 kop - kan gøre kosten mere påfyldning, fordi både fiber og protein øger mætheden.

Special K og Glycemic Index

Det glykæmiske indeks estimerer effekten af ​​en fødevare på blodsukkerniveauer, med lavere glykæmiske indeksresultater, hvilket indikerer mindre effekt på blodsukkerniveauet. Fødevarer lavere i glykæmisk indeks, med score på 55 eller derunder, kan hjælpe folk med at forøge følelser af mæthed og spise mindre hele dagen, ifølge en anmeldelseartikel, der blev offentliggjort i Clinical Diabetes i oktober 2011. Fordi Special K er et meget forarbejdet korn og ikke Det indeholder ikke meget fiber, det har et glykæmisk indeks på ca. 69 for den lavere sukker oprindelige sort og sandsynligvis et højere GI for de andre smag, da mere sukkerholdige fødevarer har en tendens til at have højere GI score. Det betyder, at det måske ikke er ideelt at føle sig tilfreds med længe mellem måltiderne. Inklusive fødevarer, der er lavere på det glykæmiske indeks med din Special K-korn, som fedtfattig mælk, fedtfattig almindelig yoghurt, en appelsin, en servering jordbær eller en ounce nødder, vil medvirke til at sænke det overordnede glykæmiske indeks for måltid og gøre det mere påfyldning.

Calorie Overvejelser

Folk, der følger denne diæt, kan ophøre med at spise for få kalorier i løbet af dagen for at få de næringsstoffer, de har brug for, og for at forhindre fald i deres stofskifte. En kvinde skal spise mindst 1.200 kalorier hver dag, og en mand skal forbruge mindst 1.800, selv når de er på en diæt. En 1-kops skål med originalt Special K-korn med 1/2 kop skummetmælk har kun 160 kalorier. Selvom du tilføjer frugt for at gøre det mere påfyldning og øge fiberen af ​​måltiden og spise en fornuftig middag, kan dagens samlede kalorier være for lave til godt helbred, hvis du ikke får nogle ekstra kalorier ved at spise de godkendte snacks .

Andre alternativer

En undersøgelse, der blev offentliggjort i Journal of the Nutrition and Dietetics Journal i juni 2011, viste, at en måltidsbaseret kost sammen med et overvåget træningsprogram var mere effektivt til vægttab end et måltidsudskiftningsbaseret kostprogram som Special K kost sammen med instruktioner for at øge motion.

Et potentielt mere påfyldningsalternativ til Special K ville være en skål havregryn, da havregryn kogt med vand har et tilsvarende antal kalorier, med 166 pr. Kop, men en meget lavere energitæthed på 0,7 og et lavere glykæmisk indeks på ca. 50. For et mere nærende og komplet måltid, brug skummetmælk i stedet for vand til at tilberede din havregryn eller rør en lille smule fedtfri græsk yoghurt efter madlavning for at øge proteinet. Top din havregryn med frisk frugt eller en ounce hakkede nødder for at tilføje smag og næringsstoffer.

Pin
+1
Send
Share
Send