Vægtstyring

Hvad sker der, hvis jeg slår en dag på Atkins dietten?

Pin
+1
Send
Share
Send

Efter en kost er det ikke altid let, og det kræver nogle viljestyrke, især med den konstante tilgængelighed af fristende mad. Selv om mange mennesker finder Atkins diæt nemt at følge på grund af den satiating kraft af de generøse mængder af fedt og protein fremmes på kosten, kan duften af ​​brød eller friskbagte cookies svække din beslutning. Hvis du overskrider dit tilladte kulhydratbudget på en dag, mens du følger Atkins diæten, kan du bare komme tilbage på sporet den følgende dag.

Kulhydratmål

Atkins kost er en lav-kulhydrat diæt opdelt i fire forskellige faser, hver med et andet kulhydratmål. De første faser er mere restriktive, og du får lidt større frihed med dit kulhydratindtag, mens du går gennem faser. Induktionsfasen af ​​Atkins-kosten begrænser carbs til under 20 gram om dagen ved at udelukke alle korn, sukkerarter, stivelsesholdige grøntsager, frugt, mælk, yoghurt og nødder. Sukker cravings kan være svært at modstå løbet af de første uger eller endda efter et par måneder, og fordi mængden af ​​kulhydrater, du skal begrænse dig selv til, kan det være let at rod op og spiser for mange kulhydrater. Hvis det sker, skal du ikke panikere, men vær opmærksom på mulige kortsigtede og langsigtede virkninger.

Kortsigtet vægtforøgelse

Spise flere kulhydrater, mens du følger en lav-carb diæt, såsom Atkins diæt, kan få dig til at gå op i vægt ret hurtigt. Dagen efter rystes og spiser for mange carbs, kan du opleve, at din vægt stiger med 1, 2 eller endog 5 pounds afhængigt af mængden af ​​carbs du spiste. Det er vigtigt at forstå, at denne vægtforøgelse ikke er alle fede, og at en stor del af det er vand. Når du spiser en betydelig mængde carbs, det gør din krop behold mere vand, og derfor kan du se et højere antal på skalaen efter en carb binge.

Langtidsvægtmål

Overskrider din carb mål kan påvirke dit vægttab eller vægt vedligeholdelse i forskellig grad afhængigt af mængden af ​​carbs du spiste. Hvis du spiste en betydelig mængde kulhydrater, endda bare i en dag, kan dit vægttab fremskridt stå stille i et stykke tid. Kom tilbage på sporet med dit Atkins diætprogram, og dit vægttab vil genoptage inden for få dage.

Carb Cravings

En anden effekt af at slå på Atkins dietten er, at et højere carbindtag på en dag kan udløse en masse sukker- og carb-cravings den følgende dag. De få dage efter din snyde kan du føle dig hungrigere end normalt og har lyst til at spise mere kulhydrater. Modstå fristelserne, og dine krav vil gå væk.

Atkins-venlige behandler

Hvis du finder det svært at holde fast i Atkins diæten, skal du finde måder at behandle dig selv uden at gå overbord med dit carbindtag. For eksempel finde low-carb måder at forberede pizzaer hjælp portobello champagneproplukke caps, ris ved rivning blomkål, pasta hjælp spaghettisquash eller zucchini, pommes frites hjælp roer og kartoffelmos hjælp blomkål med smør, ost og purløg.

Pin
+1
Send
Share
Send