Parenting

Hvor meget protein har en sygeplejerske mor brug for?

Pin
+1
Send
Share
Send

En ammende mødre har øget kostbehovet på grund af den ekstra energi og næringsstoffer, der er nødvendige for at producere modermælk. Et af de mange næringsstoffer, der er brug for i en ammende mødes kost er protein. Alt du behøver at vide er mængden af ​​protein, der kræves, og hvilke sunde muligheder at vælge.

Proteins rolle i kroppen

Proteiner er byggestenene for mange væv og organer i kroppen. Når en mor ammer, har hun brug for yderligere kalorier, protein og andre næringsstoffer til at opretholde sin egen krop og give protein i sin modermælk til sin baby.

Hvor meget Protein er nødvendigt

Ifølge US Department of Agriculture's Dietary Reference Intakes har ammende mødre ca. 71 gram protein hver dag. Dette er en stigning på 35 procent for de fleste voksne kvinder, som anbefales at forbruge 46 gram protein hver dag. Imidlertid vil ikke alle ammende mødre have samme proteinbehov, fordi de varierer afhængigt af alder, kropsvægt, aktivitetsniveau og andre sundhedsmæssige problemer. Hvis du har bekymringer om dine diætproteinbehov, skal du tale med din læge eller en registreret diætist.

Sunde proteiner

Talrige proteinkilder kan forbruges for at imødekomme behovene hos en ammende mamma. For at imødekomme den anbefalede 71 gram protein om dagen bør moms sigte mod at spise tre portioner af fedtfattige eller fedtfri mejeriprodukter og 5 1/2 ounce ækvivalenter fra proteingruppen. Hver af følgende tæller som 1 ounce ækvivalent: 1 ounce magert oksekød, svinekød eller fjerkræ; 1 ounce fisk eller anden fisk og skaldyr; 1/4 kop kogte tørrede bønner eller bælgfrugter, 1 æg, 1/4 kop tofu, 1/2 ounce nødder; 1 spsk nødder smør. Fisk og skaldyr kan forbruges, men de der indeholder et højere kviksølvindhold bør undgås, herunder haj, sværdfisk, fliser og kongemakrel.

Andre vigtige næringsstoffer

Amning er krævende på moderens krop. Foruden protein skal mange andre næringsstoffer forbruges. Ifølge sundhedseksperter fra University of California San Francisco Beinoff Børnehospital er det vigtigt at få nok calcium, jern og C-vitamin under amning. Fordi kroppen kræver mere energi til fremstilling af modermælk, anbefales det at ammende mødre bruger 200 kalorier om dagen mere end under graviditeten. At spise en afbalanceret kost, der indeholder en række forskellige frugter, grøntsager, proteiner, fuldkorn og mejeriprodukter, kan hjælpe med at sikre optimal ernæring for dig og dit barn.

Pin
+1
Send
Share
Send