Sport og fitness

De bedste cykler til specielle behov børn

Pin
+1
Send
Share
Send

At lære at cykle er en vigtig milepæl for børn, og de elsker den frihed, det bringer. Men et barn med handicap kræver særlig hjælp til at ride. Tidligere var cykelture normalt ikke en mulighed for specielle behov børn, men nutidens moderne cykler tilbyder en række muligheder for at imødekomme behovene hos alle, men de mest alvorligt handicappede. Da særlige behov varierer, er der behov for forskellige cykler til hvert barn.

Trehjulede cykler

De fleste børn introduceres til at cykle gennem brug af en tricycle. Nogle børn med specielle behov må aldrig gå ud fra stabiliteten af ​​en trehjulet, men moderne trikes vil tage selv det ældste barn rundt om kvarteret i stil. For yngre børn er der en række trehjulede cykler med adaptive understøtninger. Disse omfatter selvnivellerende pedaler med stropper, dobbeltaksel systemer for at reducere modstanden og gøre pedaler lettere, justerbar kropsstøtte og specialiserede styrestang for nem kontrol.

Tandems

Børn med nedsat syn kræver hjælp fra en person, der kan se at cykle. Traditionelt ville et blindt barn have taget rygpositionen, mens en seende person rejste op foran for at styre. Moderne tandems, enten to hjul eller tre hjul, tillader barnet at sidde op foran. Personen bagud styrer alle vigtige funktioner i styring, bremsning og gearing. Det særlige behov barn kan pedal og nyd turen.

Håndkraner og trikes

Mange cykler og trikes kan eftermonteres med håndvandsanlæg, der tillader et barn uden brug af benene at køre. For et barn med begrænset benbenbrug kan nogle cykler eftermonteres for at give kombineret hånd- og pedalkraft. Cykler kan også ændres med håndbetjeninger, shifter og bremseadaptere, sikkerhedsseler og sikkerhedssele og elmotorer.

trailere

Unge børn elsker at ride på cykeltilhængere trukket bag deres forældres cykel. Trailer muligheder er tilgængelige for specielle behov børn i alle aldre. En gaffeltruck gør det muligt for en ubevægelig person at trække en trailer med et kørestolsbundet barn. Påhængskøretøjet indeholder en rampe og slips for nem adgang og sikkerhed. Disse cykler kan udstyres med en elektrisk hjælp til at hjælpe med at trække kørestolens vægt.

Brugerdefinerede byggede cykler

Mange cykelproducenter kan bygge en cykel for at imødekomme de fysisk udfordrede behov. Cykler og trikes kan bygges for at imødekomme varierende højder, manglende eller usædvanlige lemmer, paraplegi og andre udfordringer.

Finansiering

Cykler til børn med særlige behov er ikke billige. De har tendens til at køre $ 1000 eller mere, topping ud på omkring $ 6.000. For nogle børn kan de betragtes som terapeutisk udstyr, og lægeforsikring kan hjælpe med omkostningerne. Handicaptjenester i din stat kan også have midler til rådighed for at hjælpe. Hvis disse ikke er tilgængelige, overvej at anvende med nationale servicegrupper som Variety the Children's Charity, påskeforseglinger, Columbus riddere, Rotary Club, Kiwanis eller Make-a-Wish Foundation. Der er et nyttigt link i ressourcespørgsmålet.

Pin
+1
Send
Share
Send