Sport og fitness

Triceps dips for at få store våben

Pin
+1
Send
Share
Send

Triceps muskelen, også kendt som triceps brachii, er placeret i armens bagside mellem albuen og skulderen. Triceps består af tre hoveder og omfatter omkring 75 procent af armen. Øge størrelsen på triceps musklerne kan også øge den samlede størrelse af dine arme. Tricep dips er en god øvelse for at tilføje overordnet størrelse til dine arme samtidig med at styrke og toning triceps muskler. Der er tre fælles variationer af tricep dips: bænk, maskine og bar.

Triceps Anatomi

Triceps brachii består af tre hoveder: den lange, laterale og mediale. Det lange hoved er det største hoved af triceps, og medialhovedet er det mindste. Triceps brachii spiller en rolle i albuebøjning, skulderforlængelse og skulderadduktion.

Bench Dips

Placer to bænke omkring 4 meter fra hinanden og parallelt med hinanden. Placer dine fødder på en bænk og dine hænder ved siden af ​​dine hofter på den anden bænk. Hold dine fødder og hænder på bænken hele tiden. Sænk nu din krop mod jorden, mens du bøjer dine albuer. Gå ikke forbi en 90-graders bøjning i dine albuer og lad ikke dine albuer flare ud til siderne. Skub din kropsvægt tilbage med dine hænder og ryd dine albuer ud. Gør denne øvelse otte til 12 reps, for tre sæt.

Maskindip

Tricep dip maskinen er den nemmeste af de tre variationer, fordi en maskine vil sikre, at du har den rette form under hele bevægelsen. Disse maskiner har også et justerbart sæde med rygstøtte for at sikre god kropsholdning. Sid dig lige op i stolen og sørg for, at dine fødder er fladt på gulvet med knæene bøjet. Tag fat i håndtagene på hver side af dig. Skub vægten ned til din arm er næsten lige, men lås ikke din albueforbindelse. Vælg en vægt, som du kan gøre komfortabelt til tre sæt med 10 reps.

Bar Dips

Bar dips er de hårdeste af disse tre variationer, fordi du skal bruge mere af din kropsvægt til at udføre øvelsen. Med et fast greb skal du placere hver hånd på triceps-stængerne på siden af ​​dig. Skift din vægt fra dine ben i en stående stilling til dine arme med dine fødder nu væk fra jorden. Sænk din krop langsomt, indtil dine albuer er bøjet næsten 90 grader. Efter en lille pause, skub op igen, indtil dine arme næsten er helt udvidet uden at låse dine albueforbindelser. Gør tre sæt med 10 gentagelser.

Advarsel

Lås aldrig dine albueforbindelser i nogen af ​​disse triceps dips øvelser. Låsning af albue leddet kan føre til mulige skader som ligamentskader på grund af den vægt, der lægges på leddet. Varm op før træning af dine triceps og sørg for at træne i uafbrudt dage.

Pin
+1
Send
Share
Send