Mode

Før og efter ar fjernelse kirurgi

Pin
+1
Send
Share
Send

Ar, mens det normalt ikke er en medicinsk bekymring, kan være uklar og kosmetisk ubehagelig. Mange mennesker vælger at forfølge behandling for at udtone udseende af arr, herunder undergår ar-fjernelse kirurgi. Hvis du vælger kirurgi, skal du foretage forskning for at finde den rigtige læge, og tage skridt til at forberede dig selv før proceduren og for at fremme korrekt heling efter ar-fjernelse kirurgi.

Fungere

Scar-fjerning kirurgi er en procedure udført for at fjerne det fibrøse væv, der omfatter et ar. Ifølge Southwester Medical Center fjerner kirurgi arret og forbinder den resterende hud sammen med sting. Afhængig af størrelsen af ​​arret kan der kræves hudtransplantater fra andre dele af kroppen for at lukke såret. Scar fjernelse er undertiden lavet af kosmetiske årsager, men kan også udføres, hvis der opstår medicinske problemer med arret. Disse problemer omfatter ært, der forstyrrer bevægelse eller funktion, eller hvis det bliver tykkere og ændrer farve.

Konsultation

Det amerikanske samfund for plastikkirurger anbefaler at undersøge en kirurg for at sikre, at han er bestyrelsescertificeret, opererer hos en akkrediteret lægeanlæg og har erfaring med ar fjernelse. Når du har fundet en god kirurg, planlæg en høring. I løbet af denne tid vil din læge undersøge arret, lede dig igennem processen, bestemme den bedste behandling og besvare eventuelle spørgsmål, du har om proceduren. Han kan også spørge om dine forventninger og de mulige risici ved proceduren.

Forberedelse

Som forberedelse til operationen kan du blive bedt om at få en fysisk evaluering og laboratorietest. Medicin kan ordineres, eller din nuværende medicin kan ændres. Hvis du ryger, skal du stoppe i god tid før proceduren og undgå at tage aspirin eller andre antiinflammatoriske lægemidler, som kan øge blødningen.

Genopretning

Efter at aret er fjernet, lukkes såret med sting og indpakkes i en lys dressing. Efter proceduren kan symptomer indbefatte hævelse, misfarvning og ubehag i en til to uger. University of Maryland Medical Center siger, at de fleste mennesker vender tilbage til normal aktivitet inden for få dage. Men læger anbefaler normalt at undgå fysisk aktivitet, da det kan strække og udvide det nye ar.

Prognose

Efter proceduren skal du undgå udsættelse for sol i flere måneder. Hvis du oplever langvarig fællesstivning, kan du få brug for fysisk terapi. Ifølge University of Maryland Medical Center kan ar ikke fjernes fuldstændigt, men kirurgisk fjernelse kan i høj grad forbedre deres udseende. Det kan tage flere måneder at få de ønskede resultater, da det nye ar læger og falder. Resultaterne vil dog være permanente.

Pin
+1
Send
Share
Send