Sygdomme

Glute & Hamstring Pain

Pin
+1
Send
Share
Send

Muskelsmerter kan være forårsaget af at starte en ny øvelse, graviditet eller ved blot at gå om dine daglige aktiviteter. Smerter i overben eller skinker skyldes ofte muskelsmerter i hamstring eller glute muskler. Hvis du lider af glute eller hamstring smerte, er det første skridt mod relief at identificere årsagen til smerten.

Øvelse induceret smerte

Smerter i skinkerne og overlårområdet kan forekomme af flere grunde. Hvis du for nylig har påbegyndt en øvelsesrutine, der har stor indflydelse på dine ben eller gør stor brug af dine benmuskler, kan du udvikle smerte. Nogle øvelser, der bidrager til smerter i lår og skinker, omfatter løb og benpresser. Mild til moderat muskel smerte er almindelig, når man begynder at træne noget træningsprogram og vil ofte falde som din krop bliver vant til den nye rutine.

Muskelskader

Hamstring skader kan opstå, når hamstring muskler i bagsiden af ​​dit lår er strakt ud over deres begrænsninger. Dette kan resultere i en træk eller rive. Hvis du har startet en ny træningsrutine og har muskelsmerter, der ikke formindsker din hvile, skal du kontakte en læge for at udelukke en skade. Ifølge MayoClinic.com indbefatter symptomer på en hamstringskade en pludselig alvorlig smerte i lårets ryg, en tåre eller poppende fornemmelse i musklen, hævelse, ømhed, blå mærker, svaghed og manglende evne til at bære vægt på benet.

Graviditet og sciatic nervesmerter

Fostrets tryk og forstørret livmoder under graviditeten kan medføre lyske- og skindpine for nogle kvinder. Denne skydepine kan forekomme i gluteområdet, men er ofte ikke et resultat af muskelbelastning. I stedet er det et resultat af pres på næsen i ryggen, der forårsager udstråling af smerter i benet. Nummenhed eller prikken i ryggen og benene kan også forekomme. For de fleste kvinder er denne smerte intermitterende og forårsaget af at gå eller stå i lange perioder. Hvis du oplever smertestillende sciatic-type, der er alvorlig eller konstant, skal du kontakte din læge.

Relief fra Glute og Hamstring Pain

Hvis din glute og hamstring smerte startede efter en ny øvelse rutine, hvile for en dag mellem træning kan bringe en vis lettelse. Derudover kan et varmt bad lindre ømme og trætte muskler. Hvis du lider af en muskelskade, kan din læge anbefale, at du undgår at lægge vægt på benet ved hjælp af krykker. En komprimeringspakning, is og en nonsteroidal anti-inflammatorisk overstyrrelse som ibuprofen kan medvirke til at reducere smerte og hævelse, mens den skadede muskel helbreder. Fysioterapi kan være nødvendig for at styrke muskelen, når den er helet. For graviditets smerter under graviditeten anbefaler den amerikanske graviditetsforening at undgå tung løft og stå i længere perioder. Desuden kan lægge på din side, der er modsat smerten og ved hjælp af varme eller kolde pakker, bringe en vis lettelse.

Pin
+1
Send
Share
Send