Mad og drikke

Creme af hvede og jern

Pin
+1
Send
Share
Send

Cream of Wheat er et populært varmt morgenmadsprodukt, der er produceret og solgt siden 1893. B & G Foods, beslutningstagere af hvedekrem, gennemførte en undersøgelse af kvinder om deres jernforbrug og deres opfattelser af det. Virksomheden rapporterer, at 55 procent af voksne kvinder svarede, at de troede, at de opfyldte den anbefalede daglige værdi på 18 mg jern. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse rapporterer imidlertid, at kun 10 procent af kvinderne faktisk forbruger så meget jern. Hvedekrem og andre berigede morgenmadsprodukter, som hjælper dig med at opfylde dine daglige jernkrav.

Jernindhold

Hvedekrem er lavet af hvede farina og delvis fedtet hvedekim. Selv om disse ingredienser ikke indeholder en betydelig mængde jern, er kornet befæstet med ferricphosphat som en kilde til jern. En enkelt servering af kogt fløde af hvede korn giver 45 procent af den anbefalede daglige mængde jern til kvinder.

Jernkrav

Voksen mænd har brug for 8 mg jern dagligt. Kvinder har brug for betydeligt mere - de skal forbruge 18 mg hver dag. Under graviditeten springer dette til 27 mg jern dagligt. Børn og teenagere er blandt de grupper, der er i fare for jernmangel, fordi hurtig vækst kan nedbryde kroppens jernforretninger. Børn i alderen 1 til 3 har brug for 7 mg jern dagligt. Dette øges til 10 mg mellem 4 og 8 år og falder derefter til 8 mg mellem 9 og 13 år. Ungers mænd har 11 mg daglig, mens kvinder skal have 15 mg. Børn under 18 år skal opfylde deres jernbehov fra de fødevarer, de spiser. Giv ikke jerntilskud til børn, medmindre det er rettet af din læge.

Overvejelser

Jern fra dyrekilder absorberes effektivt af din krop. Plantebaserede fødevarer, herunder berigede korn såsom Hvedekrem, kan give masser af jern, men din krop absorberer det heller ikke. C-vitamin øger biotilgængeligheden af ​​det jern, du spiser. Prøv at spise jernrige fødevarer, såsom Hvedekrem, sammen med en kilde til C-vitamin. Et glas appelsinsaft, en halv grapefrugt eller en servering melon er alle gode valg.

Betjeningsforslag

Prøv at tilføje forskellige påfyldninger til din hvedekrem for variation, smag og tilsat næringsværdi. Stænk en 1/2 kop skivede jordbær eller blåbær oven på din yndlingskrem til en morgenmad, der giver 20% af den anbefalede daglige værdi af vitamin C. Eller rør 1/4 kop mandler for at få 6 g af din anbefalet daglig mængde protein. Melasse, honning eller brunt sukker kan føje bare et strejf af sødme til en skål med originale hvedekrem.

Pin
+1
Send
Share
Send