Vægtstyring

De perfekte kropsmålinger til mænd

Pin
+1
Send
Share
Send

De perfekte kropsmålinger for mænd stammer fra at have en forholdsmæssig opbygning og den ideelle mandlige kropsform. Style-makeover-hq hjemmeside rapporterer, at den perfekte mandlige kropsform er en trapezoid. Den trapezformede form har en bred bryst og skuldre og en mellem-til-smal hofte og talje. Den øvre del af din torso er større end den nederste del af din torso, hvis du har en trapezformet krop.

Bryst

Psyduction rapporterer, at den mandlige bryst udviklede sig til at rumme store lunger, der kan levere mere ilt til at køre og jage aktiviteter. Broad-chested mænd beordrer historisk større respekt og magt. Størrelsen af ​​dine pectorale muskler bestemmer størrelsen på brystet. Bodybuilding Professional, Steve Reeves, foreslog, at brystet skal måle præcis to gange omkredsen af ​​et af dine lår og hvert af lårene skal være 1,75 gange større end det tilsvarende knæ.

skuldre

Over et dusin muskler i dine skuldre og overarme udgør din skulderstørrelse. Disse muskelgrupper omfatter dine deltoider og triceps. Bodybuilding-webstedet rapporterer, at brede skuldre hjælper med at formidle indtryk af bredde og bidrager til symmetri til den perfekte mandlige overkropsform. Malecorsetry rapporter i en grunduddannelse fra 2005 ved Bram P. Buunk og Pieternel Dijkstra, foreslår, at kvinder måske foretrækker mænd med en omkredsmåling, der ligger lige over halvdelen af ​​hofters omkreds. Ifølge resultaterne af undersøgelsen kan mænd med et .60 talje-til-skulderforhold forekomme mere end dobbelt så attraktive end mænd med .50, .70 eller .80 forhold.

Talje

Muskler, der danner dit talje, inkluderer dine buk, obliques og din erektorspinae skeletmuskelgrupper. De perfekte kropsmålinger for mænd svarer til en smal og muskuløs talje. Bodybuilding rapporterer, at de ideelle taljemålninger for mænd er ca. 86 procent af omkredsen af ​​en mands krop ved bækkenet eller hofterne.

hofter

De perfekte kroppsmålinger for mænd svarer til smalle, magre og muskuløse hofter. Disse egenskaber tillod, at mænd løb hurtigt over lange afstande for aktiviteter, der involverer jagt og jagt i tidlige og primitive samfund. Ifølge Livescience-hjemmesiden antyder en undersøgelse fra Dr. Devendra Singh fra University of Texas i 2004, at kvinder foretrækker mænd med en hofteomkreds svarende til taljen divideret med .90 eller et midje-til-hip-forhold på .90.

Højde

Bioedonline rapporter om en studie fra Hongkong Polytechnic University, som tyder på, at volumenhøjdeindekset er et pålideligt mål for kropsinteressant for mænd. Unge kinesiske seere vurderede mandlige tiltrækningskraft. Ifølge resultaterne af undersøgelsen er det optimale volumenhøjdeindeks for mænd lig med 17,5 til 18 liter pr. Kvadratmeter. Din volumenhøjde indekserer volumenet af din krop divideret med kvadratet af din højde. Denne undersøgelse antyder, at kvadratet af din højde skal svare til din kropsmængde multipliceret med 17,5 til 18.

Pin
+1
Send
Share
Send