Sport og fitness

Om træningsapparater til leddegigt

Pin
+1
Send
Share
Send

Et træningsprogram gavner personer med arthritiske hofter ved at lindre smerter og hævelse i hofte, øge blodcirkulationen til hofte, forbedre bevægelsesområdet og fleksibiliteten og øge mental sundhed. Nogle træningsmaskiner tilbyder fordelene ved at regulere hastighed og rækkevidde af bevægelse, der giver stabilitet og balance og målretter musklerne og leddene passende. Sørg for at diskutere dit træningsprogram med din læge, inden du starter. Lad smerte være din vejledning. Hvis en øvelse føles smertefuld, stop.

Øvelse Program Mål

Ved udvikling af et træningsprogram bør en person med gigt tage disse tre hovedmål i betragtning: (1) genopretning eller bevarelse af den arthritiske hofte fleksibilitet gennem stretching og bevægelsesområde eller ROM-øvelser; (2) forbedrer styrken og udholdenheden af ​​musklerne, der omgiver træningen gennem hoftevægten og (3) øget aerob konditionering gennem cardio træning.

ROM og strækmaskiner

Stretching forbedrer mobiliteten og nedsætter stivheden i forbindelse med arthritis. Stretching-maskiner kan hjælpe dig med at strække musklerne om hofteleddet gradvist for at fremme en sikker og effektiv strækning. Mange klinikker og fitnesscentre har en eller flere af de myriade stretch-maskiner på markedet. Nogle af disse maskiner, såsom split-stretching maskinen, målretter hofterne specifikt. Også ved hjælp af rekvisitter som stabilitetskugler, bænke og blokke kan du give stabilitet og balance for at lette dig i en bestemt hoftestrækning. Nogle nøglepunkter til at huske, mens du strækker, er aldrig at hoppe, bevæg dig gradvist ind i strækningen og stræk kun indtil du føler spændinger i musklerne, aldrig smerte.

Muscle Strength and Endurance Machines

Vedligeholdelse af muskelstyrken opretholder stabiliteten og integriteten af ​​din hofteforbindelse. En arthritis i dag artiklen med titlen "Lower Body Exercises Dos and Don'ts" giver nogle øvelsesretningslinjer. Du bør undgå maskiner, der lægger for meget vægt på dine hofter, som squat barer med vægte. Du kan dog bruge squat barer uden vægte. Artiklen anbefaler maskiner, der giver mulighed for isometriske øvelser, som styrker musklerne omkring hoften uden at flytte hofteleddet. Gravity selv eller Pilates udstyr giver muskelbyggende modstand uden at lægge ekstra stress på leddene og er derfor effektive muligheder for dit vægt træningsprogram.

Aerobic øvelse maskiner

Når du vælger cardio træningsudstyr, skal du undgå maskiner, der lægger vægt eller modstand på din hoftefuge. Selvom det ikke er en maskine, tilbyder puljer et sikkert værktøj til både muskelstyrke og aerobic øvelser. Den elliptiske maskine og den stationære cykel, der er indstillet til 0% hældning, tilbyder lav effekt muligheder for kardio øvelse. At gå på en tredemølle, der er indstillet til 0% hældning, skaber minimal påvirkning på hoftefugen. Running eller speed-walking på løbebåndet kan dog placere for meget vægt på leddet, og derfor bør du diskutere selv let løb eller hurtig gå med din læge, før du deltager i denne aktivitet.

Øvelsesmodifikationer

Du kan udføre nogle øvelser, du altid har nydt ved at anvende ændringer. Undgå gentagne bevægelsesøvelser og start dit program og fremskridt langsomt. Gentageligt at gøre samme bevægelse med hoftefugen kan lægge betydelig belastning på leddet. Mens du bruger en lav-effekt maskine, såsom en elliptisk, bør du forblive opmærksom på enhver smerte, som udvikler sig ved længerevarende brug. Ved gradvist at opbygge din øvelsesrutine, kan du undgå gentagne bevægelsesspændinger på leddet. Før du hopper ind i træningen, opvarmer du langsomt hofteforbindelsen først for at øge blodgennemstrømningen og mindske ledstivheden.

Pin
+1
Send
Share
Send