Sport og fitness

Om Matrix træningsudstyr

Pin
+1
Send
Share
Send

Det Taiwansbaserede Johnson Health Tech Company producerer en serie af kommercielt træningsudstyr under mærket Matrix. Matrix udstyr tilbyder lignende funktioner til andre større fitness mærker, men kommer til et lidt lavere prispoint. Siden begyndelsen af ​​det 21. århundrede er Matrix vokset til en af ​​verdens bedst sælgende mærker af fitnessudstyr, med mange nye produkter introduceret som supplement til tredebåndene, cyklerne og andet grundlæggende fitnessudstyr.

Historie

Johnson Health Tech har produceret træningsudstyr siden 1975 ud af hjemmet i Asien. I et forsøg på at stimulere væksten lancerede virksomheden sin matrixlinje ud af Madison, Wisconsin i begyndelsen af ​​det 21. århundrede. Matrix repræsenterer nu den tredjestørste producent af fitnessudstyr i verden med salg i USA, Asien, Europa og Mellemøsten. Johnson sælger stadig mange typer bolig- og lette kommercielt udstyr under andre mærker til at betjene en bred kundebase.

typer

Udover de grundlæggende løbebånd, cykler, elliptiske maskiner og trapper, producerer virksomheden også en serie af Matrix-styrkeudstyr under navnet Ziva. Disse omfatter den funktionelle træner, en enkeltperson træner, samt multi-stak gym. Matrix er også kendt for sin hybridcyklus, der kombinerer stilen af ​​en liggende cykel og upfront cyklus i en enkelt enhed. Virksomheden producerer også Johnny G Krankcycle, en håndcykel maskine designet til kardio træning.

SIMPLEASLIFE og Matrix

I marts 2010 samarbejdede Matrix med LIFEPLEASURE for at producere en linje af fitnessudstyr under navnet LIFEPLEASURE. LIFEPLEASURE grundlæggeren Lance Armstrong støtter linjen, som omfatter overkommeligt udstyr rettet mod det lette kommercielle marked. Matrix LIFEPLEASURE-linjen består af to tredive-modeller, en elliptisk maskine og tre typer indendørs cykler. Som led i dette initiativ lovede Matrix at donere mindst 4 millioner dollars til kræftforskning.

Anerkendelser

I 2009 tildelte Industrial Designers Society of America Matrix sin bronsmedaledesignpris til T7xe-løbebåndet baseret på dets overordnede design, funktion og fordele til forbrugeren. I samme år kaldte Guld's Gym Matrix som årets udstyrsleverandør. Matrix leverer udstyr til Golds Gym steder i USA, Indien, Europa og Australien. I 2008 hedde International Health, Racquet and Sportsclub Association også Matrix dets associerede medlem af året, baseret delvis på Matrix's engagement i innovation.

Hvor kan det købes

Virksomheden kontrakter med en begrænset gruppe af fitness distributører til at sælge sin Matrix linje af træningsudstyr. Forbrugerne kan også købe udstyr direkte fra firmaets hjemmeside. Til kommercielle kunder tilbyder Matrix et særligt program med det formål at levere top service. Under dette kundeforbrugsprogram tilbyder virksomheden en tre års garanti på alle maskiner og forpligter sig til at sende alle garantiedele inden for 24 timer.

Pin
+1
Send
Share
Send