Sport og fitness

Øvelser efter lav rygkirurgi

Pin
+1
Send
Share
Send

Lændesmerter påvirker op til 85% af befolkningen inden for deres levetid. Ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i 2014 af "BMC Musculoskeletal Disorders", løser 90% af episoderne af rygsmerter inden for seks uger. Men for nogle mennesker fører behandling af lændesmerter til operation.

Der er mange forskellige typer af lavback kirurgi, men efter operationen er øvelser fokuseret på at forbedre kerne styrke og bevægelsesområde i den lave ryg. Tjek med din læge for at sikre, at disse øvelser er sikre for dig.

Strækker forbedrer fleksibiliteten efter lav rygoperation. Fotokredit: Photology1971 / iStock / Getty Images

Abdominal Draw In

Abdominal draw i motion kan let fremskyndes, da din styrke forbedres.

Trin 1

Lig på ryggen på en fast overflade. Slap af dine arme ved dine sider. Bøj dine knæ og læg dine fødder fladt på jorden.

Trin 2

Stram dine nedre abdominale muskler ved at fladre din nedre ryg mod jorden. Billede din navlen bliver trukket tilbage mod ryggen.

Trin 3

Hold denne position - kaldet en bakre bekkenhældning - i 3 til 5 sekunder. Gentag 10 gange.

Trin 4

Udfør en bekkenhældning i startpositionen i trin et. Hold denne position langsomt og løft en fod og læg den ned igen. Alternate fødder som om du marcherer, 10 gange på hver side.

Trin 5

Udfør en bekkenhældning i startpositionen i trin et. Hold denne position langsomt, og skub langsomt din højre hæl mod din skind så vidt som muligt, og skub derefter tilbage til startpositionen. Gentag 10 gange på hvert ben.

Trin 6

Udfør en bekkenhældning i startpositionen i trin et. Hold denne position, tag et knæ så tæt på brystet som muligt. Hold i 3 til 5 sekunder, og sænk ned igen. Gentag denne bevægelse på begge sider, 10 gange hver.

Stretching øvelser skal udføres konsekvent efter lav ryg operation for at forbedre fleksibiliteten. Fotokredit: fizkes / iStock / Getty Images

Stretching øvelser

Stretching øvelser reducerer tæthed, der udvikler sig i hofte muskler og lav ryg efter operationen.

Hamstring Stretch

Hamstring musklerne er placeret langs bagsiden af ​​dine lår. Disse store muskler fastgøres til bækkenet. Når hamstring muskler er stramme, kan de afrunde den lave ryg, hvilket gør det svært at sidde med god kropsholdning. Denne strækning kan gøres lettere ved hjælp af et håndklæde til hjælp.

Trin 1

Sid på en fast overflade med dine ben ud i fra dig. Hold den ene ende af håndklædet i hver hånd. Bøj et knæ og hæk i midten af ​​håndklædet under den fod.

Trin 2

Læg langsomt på ryggen, hold dit knæ bøjet på siden med håndklædet. Begynd med dit knæ spids lige op mod loftet.

Trin 3

Træk langsomt dit knæ, mens du trykker på din fod i håndklædet. Ret knæet, indtil du føler en stærk strækning langs lårets bagside. Dit knæ kan eller måske ikke være helt lige, afhængigt af din fleksibilitet.

Trin 4

Hold denne position i 20 til 30 sekunder, og slip derefter. Udfør tre gange på hvert ben.

Hip Flexor Stretch

Hip flexor muskler bevæger dit lår fremad. Disse muskler kan blive stramme, især hvis du bruger meget tid på at sidde efter lav rygoperation.

Trin 1

For at strække din venstre hoftebøjle, knæ på en fast, men polstret overflade. Skift din vægt til venstre knæ og tag dit højre ben fremad og læg din fod fladt på jorden. Sæt dine hænder på dine hofter.

Trin 2

Hold din krop opret, skift din kropsvægt frem til du føler en stærk strækning langs forenden af ​​din venstre lår. Lad ikke dit højre knæ flytte ud foran dine tæer. For at forhindre dette skal du muligvis træde din højre fod fremad lidt mere.

Trin 3

Hold denne strækning i 20 til 30 sekunder, og slip derefter. Gentag tre gange og skift benene for at strække din højre hoftebøjle.

Lavt rygstræk

Udfør lavt ryg strækker langsomt og strækker sig ikke til smerten.

Trin 1

Lig på ryggen på en fast overflade. Bøj et knæ og bring det ind i brystet. Hvis du oplever ubehag i denne position, bøj ​​dit andet ben og læg din fod på jorden for at mindske trykket på din lave ryg.

Trin 2

Sæt dine hænder rundt om knæet og træk forsigtigt ind, indtil du føler en strækning på samme side af din lave ryg. Hold denne position i 20 til 30 sekunder, og slip derefter. Gentag denne strækning på det modsatte ben.

Trin 3

Fremskridt denne strækning ved at trække begge knæ i mod brystet på samme tid.

Pin
+1
Send
Share
Send