Mad og drikke

Fordelene ved Spirulina til huden

Pin
+1
Send
Share
Send

Spirulina er en type oceaniske alger, der indeholder et bredt udvalg af næringsstoffer. Kendt som en af ​​de "super fødevarer" spirulina kan give din krop med mange forskellige sundhedsmæssige fordele. For eksempel kan du forbedre kvaliteten af ​​din hud ved at supplere din kost med spirulina, som kan købes hos enhver sundhedsforretning.

Ejendomme

Spirulina indeholder højkvalitetsprotein og store koncentrationer af vitaminer og mineraler, herunder vitamin B-kompleks vitaminer, mineraler som calcium og jern og vitale aminosyrer. Spirulina er også højt i en specifik og sjælden type fedtsyre kaldet gamma linolensyre, der findes i meget få stoffer på jorden.

Fordele

Spirulina er blevet spioneret for at hjælpe kroppen på en lang række måder, herunder at give kroppen energi, afværge frie radikaler og eliminere toksiner fra huden, øge hudens metabolisme for at muliggøre hurtigere hudcelleomsætning og hudhelbredelse og hjælpe med at forhindre candida bakterier overgrowth, der kan forårsage acne udbrud.

Metoder

Spirulina købes typisk som et pulver, der skal køles, som du kan købe fra ethvert sundhedsforretning eller naturgrundsmarked. Spirulina kan tilsættes til smoothies eller blandes i enhver råfødeopskrift. Spirulina bør ikke opvarmes, fordi mange af næringsstoffer vil blive fjernet under opvarmningen.

Advarsler

Spørg altid din naturopath eller familie læge, før du spiser et nyt stof, herunder spirulina. Hvis du bemærker eventuelle negative ændringer i din krop, som forstyrret mave, udslæt, kløende hud eller hævelse af ansigt, læber eller tunge, skal du holde op med spirulina og søge lægehjælp. Du har måske en reaktion.

Pin
+1
Send
Share
Send