Mad og drikke

Er sukker i alkohol spike insulin?

Pin
+1
Send
Share
Send

Diabetes ledelse omfatter at holde dit blodsukker niveau inden for en sund rækkevidde. Alkohol kan påvirke din krop kort tid efter du har spist det og i de næste otte til tolv timer efter du har drukket det. Et stort problem med at drikke alkohol er, at symptomerne på hypoglykæmi og for meget alkohol er meget ens, så det kan være svært at konstatere, hvorfor du føler, hvordan du gør efter at have drukket. Det er vigtigt, at du tager ekstra forholdsregler, når du drikker alkohol, hvis du er diabetiker.

Insulin

Hvis du er diabetiker, kan du muligvis tage medicin, enten en pille eller en injektion, for at hjælpe med at sænke dit blodsukkerniveau. De fleste diabetikere har et højt blodsukkerniveau, men når du tager insulin hjælper det med at sænke dit blodsukkerniveau og bringe det inden for et sundt område. Dit glukoseniveau kan ændre sig, afhængigt af om du har spist, hvad du har spist og hvad du har haft at drikke.

Virkning af alkohol

Når du drikker alkohol, sænker det dit glukoseniveau, ifølge American Diabetes Association, som kan føre til hypoglykæmi. Hypoglykæmi er lavt blodsukker. Hvis du vil drikke alkohol, skal du kontrollere dit blodsukkerniveau eller glukoseniveau for at sikre, at det er inden for et normalt interval. Det normale glukoseområde, der er fastlagt af ADA, er mellem 100 og 140 mg / dL. Hvis dit glukoseniveau er under det normale område, skal du spise noget sødt, såsom en cookie eller et stykke slik, for at hæve det. Når du har fået dit glukoseniveau inden for en sund rækkevidde, kan du forbruge en del alkohol, men du skal stadig være forsigtig, fordi drikker for meget kan dramatisk nedsætte dit glukoseniveau. Drikk kun små mængder og kontroller dit glukoseniveau ofte for at sikre, at du ikke bliver hypoglykæmisk.

Hypoglykæmi symptomer

Symptomer på hypoglykæmi omfatter svimmelhed, desorientering og søvnighed; Men disse kan også være bivirkninger ved at drikke for meget alkohol. Derfor er det så vigtigt at kontrollere dit glukoseniveau, i stedet for at stole på, hvordan du føler dig fortrolig med, om dine glukoseniveauer er fine. Andre symptomer omfatter anfald, dobbelt eller sløret syn, bevidsthedstab, angst, sved, sult, tremor og hjertebanken. Du kan også opleve forvirring eller manglende evne til at fuldføre opgaver, som du normalt ville gøre.

Overvejelser

ADA anbefaler, at kvinder begrænser deres alkoholindtagelse til en eller færre alkoholholdige drikkevarer om dagen. En alkoholholdig drik er en 12-oz. øl, en 5-oz. glas vin eller 1? oz. af vodka, gin eller whisky. Mænd bør begrænse deres alkoholforbrug til at have to eller færre drikkevarer om dagen. Hvis du drikker et par gange om ugen, skal du lade din læge vide det. Dette kan spille en faktor i mængden og typen af ​​diabetesmedicin, som han foreskriver for at hjælpe med at kontrollere din diabetes.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: HOW TO DRINK ALCOHOL AND STAY FIT (April 2020).