Mad og drikke

Sunde make-up måltider

Pin
+1
Send
Share
Send

Når du har kort tid, kan du lave færdige måltider i færd med at lave færdige måltider. De sædvanlige næringsmidler, fastfood og frosne middage indeholder normalt store mængder natrium, sukker og mættede eller transfedtstoffer. Oprettelse af sunde madvarer, som du kan opvarme og spise, hjælper dig med at overholde dine mål om vægtstyring og god ernæring.

Funktioner

De bedste madlavningsmåltider indeholder høje ingredienser, der står op til at blive genopvarmet. Supper, gryder og braises er muligheder, fordi de normalt har været kogte i lang tid, og lidt ekstra opvarmning vil ikke ødelægge sarte smagsoplevelser. Server dem med et crusty stykke fuldkornsbrød og en salat lavet af forvaskede grønne og olivenolie dressing til et komplet, sundt måltid. I sommermånederne kan du lave et komplet måltid fra kolde kornsalater, der ikke behøver genopvarmning. Server dem alene, på en seng af forvaskede grønne eller med en del kyllingebryst, som du grillede på forhånd.

skaldyr

Suppe er let at lave i store mængder og går godt til frysning og genopvarmning. Du kan kombinere et hvilket som helst antal ingredienser til at lave en stor, skål med mad i skål, der indeholder flere næringsstoffer og fibre, uden meget tilsat fedt. Start med sautning i en hakket løg i 2 tsk. af olivenolie, tilsæt en base på 1 liter lavnatrium kylling eller vegetabilsk bouillon og en dåse med ikke saltet tilsatte ternede tomater; Kast i 1 lb af hakkede grøntsager og en stivelse af valg. Drop i 10 oz. Hurtig madlavning eller forkogt protein og krydder med krydderier, salt og peber. Smør blandingen, indtil grøntsagerne er kogt igennem og stivelsen er fuldt kogt. Prøv chilipulver og tørret oregano, krydret kylling, courgette og gulerødder, frosne majs og sorte bønner toppet med hakket koriander og en klemme af kalk. Du kan også kombinere hakket skinke, karvefrø, gulerødder, selleri, kål, hvide bønner og Worcestershire sauce.

stuvning

En stuvning bruger hårdere stykker kød, men gennem lange tilberedningstider bliver disse stykker bløde. Du kan placere en gryderet i en Crock-Pot, så den er klar frisk, når du kommer hjem fra din dag, eller gør det på forhånd for at køle eller fryse. En simpel svinekødspot bruger svin mørbrad, den skæmmeste snit af svinekød. På komfuret, saut? en hakkede løg og en hakket hvidløgsklove i olivenolie. Hak 8 oz. af svin mørbrad i terninger, støv i mel og krydre med salt og peber. Tilsæt det til panden og brun på alle sider. Overfør det til en Crock-Pot og tilføj 1 spsk. af frisk revet ingefær, 1 spsk. af brunt sukker,? kop rødvineddike, 1 tsk. af tørret timian, 1? kopper lavnatrium kylling bouillon og 1 kop vand. Tilsæt 1/4 kop hver hakkede tørrede abrikoser og tørrede svesker. Lad det simre på lav i otte timer eller i højden i fire timer.

Salater

Salater lavet med grønne grønne vilde, når de er i køleskabet. Kornsalat kan vare flere dage og kan endda udvikle mere smag. Lav en quinoa salat ved at røre sammen kogte quinoa, drænet sorte bønner, hakkede tomater, hakket jalapeno, terninger med rødløg, limejuice og en smule olivenolie. Rør i hakket koriander, hvis du vil. Du kan også lave en hjertelig måltidssalat med kogte hvedebær, dampede gulerodsmønter og gyldne rosiner. Kast det i en dressing lavet af citronsaft, spidskommen, paprika, hakket hvidløg, olivenolie og frisk persille.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Sunn og god snacks som alle kan lage! (April 2020).