Sygdomme

Avocados og Bananer Har denne overraskende sundhedsfordel til fælles

Pin
+1
Send
Share
Send

Det er ikke som om nogen af ​​os har brug for endnu en grund til at spise mere lækker avocado toast, men bare hvis du gør det, har vi nogle gode nyheder: En undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical Investigation viste, at kalium, et mineral, der forekommer i både avocado og bananer, kan forebygge og hjælpe med at behandle hjertesygdomme, nr. 1 morderen i USA. Fantastisk!

En af de største risikofaktorer for hjerte-kar-sygdomme er en afstivning af arterierne, der ofte skyldes højt kolesteroltal. Så forskere fra University of Alabama ønskede at finde ud af, om kalium, som er klassificeret som en elektrolyt, kunne hjælpe med at holde arterierne fleksible. Og ja det gjorde det i hvert fald i musens kroppe.

Forskere testede deres hypotese ved hjælp af mus konstrueret til at være tilbøjelige til hjertesygdomme, når de fodrede en fedtholdig kost. De opdelte musene i tre forskellige grupper, der blev fodret med lave, normale eller høje niveauer af diætkalium. Efter scanning af musens hjerter bestemte de gruppen, der fodrede den mindste mængde kalium, hårdere arterier og øget stivhed i deres aorta sammenlignet med dem på den kaliumrige diæt. Når de blev set under mikroskopet, bemærkede de også, at højkaliumdietmusene havde mindre indsnævrede arterier.

"Resultaterne har et vigtigt translatorisk potentiale", forklarede medforfatter af undersøgelsen Paul Sanders, MD, professor i nefrologi i UAB Department of Medicine, i en pressemeddelelse ", da de viser fordelene ved et passende kaliumtilskud på forebyggelse af vaskulær forkalkning hos aterosklerose-udsatte mus og den negative virkning af lavt kaliumindtag. "

Selvfølgelig giver undersøgelser, der udføres på mus, ikke altid det samme svar, når de testes på mennesker, så det er svært at afgøre, om indulging af din avocado-vane rent faktisk vil hjælpe med at kæmpe hjertesygdomme. Men ifølge undersøgelsens forfattere kunne resultater føre til "afdækkede mekanismer, der giver mulighed for at udvikle terapeutiske strategier til bekæmpelse af vaskulær sygdom."

Men der er mange andre dokumenterede fordele ved at spise avocado. Ud over en overflod af kalium (en en-kops servering indeholder 729 milligram, hvilket er 15 procent af det anbefalede daglige indtag), er de højt i hjerte-sundt umættet fedt, hvilket hjælper med at reducere dit kolesterolniveau. De er også fyldt med en overflod af vitaminer og mineraler, der understøtter en sund nervefunktion og er gode kilder til vitaminer K og B-9 (aka folat), som gavner din blodcellefunktion. Deres største undergang er, at de ikke er ligefrem en kalorieindhold med 240 kalorier og 22 gram fedt til en enkelt servering.

Avocados kan også være overraskende farlige, hvis du ikke er forsigtig - så skub op på dine knivevner og genskabe den avocado kunst, alle er besat af.

Bananer er lavere i kalorier end avocadoer (ca. 121 pr. Store bananer), der tilbyder 487 mg kalium (10,4 procent af det daglige anbefalede indtag). De er også gode kilder til fiber, en rig kilde til antioxidant C-vitamin og giver 38 procent af den anbefalede kosttilskud til sygdomsbekæmpelse B-6.

Så selvom denne undersøgelse ikke oversætter til mennesker, er det ikke en frygtelig ide at spise både moderat. Og hvis bananer og avocadoer ikke er dine ting, men du er stadig interesseret i at kalde dine kaliumniveauer, her er en liste over andre kaliumrige fødevarer.

Hvad synes du?

Er du overrasket over resultaterne af denne undersøgelse? Spiser du nok fødevarer, der er højt i kalium? Hvilken er din favorit?

Pin
+1
Send
Share
Send