Sport og fitness

Olympiske svømmer Conor Dwyer er hårdeste træning

Pin
+1
Send
Share
Send

Da den 23-årige svømmer Conor Dwyer overførte fra University of Iowa til University of Florida for et par år siden, ændrede et par ting. Han fik en ny træner (2012 amerikanske olympiske mænds træner Gregg Troy), berømte nye holdkammerater (Ryan Lochte, Peter Vanderkaay) og især - efter alle de ændringer - han tjente nye anerkendelser: Han blev udnævnt til 2010 NCAA Swimmer of the Year .

Denne sommer i London tjener han endnu en ny titel: Olympian. Dwyer er indstillet til at konkurrere om USA i 400 freestyle og 800 gratis relæ.

"Jeg kan godt lide at se øje med folk for at se, hvor dårlig det kan gøre ondt," siger han. "Jeg er ikke rigtig bange for at køre nogen i verden."

Et sted, hvor Dwyer har lært nogle lektier i smerte, er ikke i puljen, men på trappen af ​​"The Swamp", Ben Hill Griffin Stadium, hvor University of Florida Gators spiller fodboldstadion. Svømmeholdene går til stadion tre gange om ugen om vinteren til træning. En sådan session kræver atleter at klatre 90 rækker og komme tilbage i to minutter gentaget 10 gange.

Til de uindviede kan intensiteten være svært at se. Men når atleter kun får en tredjedel af vejen op, siger de, at deres ben brænder og føles som om de bare kan give ud. Klatring til toppen og tilbage om to minutter er et aggressivt tempo, for ikke at sige noget om at gentage det 10 gange uden at lade dit tempo være slap.

"Det gør ondt det værste, men det får dig i form," siger Dwyer om træningen. "Du kommer til de sidste 30 trin, og det bliver ret hårdt."

Svømmeprogrammet i Florida er kendt for disse typer marathon træningssessioner. Kald det forsikring. "Du ved, du har trænet personen ved siden af ​​dig, når du kører i slutningen af ​​året," siger Dwyer.

Hans træning

På stadion har Dwyer og hans svømmehold to minutter til at gøre det til toppen af ​​90 rækker af blekere og jog tilbage igen. De gentager det 10 gange. Holdet kører derefter en tre-mile løkke rundt om campusens Alice-sø, før man rammer poolen. "Det ender med at være to og en halv eller tre timer i alt - på 12.000 meter, hvilket er den længste øvelse, jeg havde gjort," siger Dwyer. Hele træningen varer en god fire timer.

Gør det selv

Running stadium trapper eller bakker er en fantastisk måde at træne din krop udholdenhed, styrke og magt, men at tilføje noget i slutningen lærer din krop til at arbejde, selv når det er træt. Efter en 15 minutters opvarmning (let løbende og dynamisk strækning), kør et kredsløb på en bakke eller stadion trin.

Gå op i et tempo, der er et sted mellem en tur og all-out sprint. Tid dig selv op og ned. Prøv nu at slå det nummer til fem flere sæt. Når du er færdig, skal du vælge en stabil kardio-begivenhed af dit valgkørsel, cykle, svømme og gå i 30 til 45 minutter og forsøge at opretholde et jævnt tempo hele tiden.

Pin
+1
Send
Share
Send