Sport og fitness

Best Combat Fighting Styles

Pin
+1
Send
Share
Send

De nærtliggende kampteknikker, der anvendes af verdens mest elite kampe enheder, offentliggøres ikke. Men da kampesystemer i dag typisk trækker på mange kilder, er det sikkert at antage, at kampstile, der anvendes af dygtige militære enheder, omfatter elementer af teknikker, som er inkluderet blandt de bedste tilgængelige.

Elite Special Forces

Medlemmer af British Special Air Service eller SAS og Special Boat Service eller SBS er forbudt af det britiske forsvarsministerium om at skrive om disse teknikker og andre aspekter af service i disse eliteorganisationer. Der er ingen fordel for SAS, SBS, US Delta Force eller andre specialstyrker til at beskrive deres kampbekæmpelsessystemer for potentielle modstandere at studere. Da disse og lignende enheder rundt omkring i verden er de mest selektive og højtuddannede, er det sandsynligt, at de bruger de mest effektive, opdaterede og velprøvede hånd-til-hånd-kampteknikker, de kan udvikle.

Marine Corp Martial Arts Program

Marine Corps Martial Arts Program blev udviklet i 2001 og er et fjerdedelsbekæmpelsessystem, der omfatter teknikker, der er egnede til kamp og situationer, der kræver mere tilbageholdenhed, som f.eks. Afdæmpning af ubevæbnede, men aggressive civile. Det omfatter brydning og jujitsu teknikker samt slående og våben træning.

Krav Maga

De israelske selvforsvarskræfter og politi tog i et system kendt som krav maga, hvilket er hebraisk for "kontakt kamp". Det blev udviklet til militæret af Imi Sde-Or i 1930'erne. Dette hånd-til-hånd-kampsystem blev senere tilpasset til civil brug og er blevet et populært civilt selvforsvarssystem undervist i USA, Europa og Australien.

Russiske Nærkvartsbekæmpelsessystemer

Ifølge Chris Crudelli, forfatter af "Krigernes kampsport, kampsportsystemer og kampsystemer fra hele verden", udøver russiske specialstyrker forskellige kampsystemer, hele russisk oprindelse. Disse omfatter russisk allround kamp, ​​ROSS, Systema og Combat Sambo. Disse systemer, som andre militære kampsystemer, omfatter væbnede og ubevæbnede teknikker.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Top Ten Most Effective Martial Arts (Februar 2020).