Mode

Hvordan man reducerer cellulite på benene

Pin
+1
Send
Share
Send

Cellulite er et stof, der bliver fanget i bindevævet, der findes under huden. Det er dybest set små klumper af fedtceller, der giver huden et klumpet, orange-skal udseende. Selv om det ikke er livstruende, kan dets udseende på benene få en person til at føle sig selvbevidst. For at reducere cellulite skal du behandle det på samme måde som du ville behandle almindeligt fedt, mens du lægger vægt på benene. Ifølge Mayo Clinic, taber pund og styrker musklerne i dine ben, kan lår og balder mindske udseendet af dæmpet hud fra cellulite.

Trin 1

Skær ned på kalorier. Reduktion af vægt reducerer udseendet af cellulite. Skær dit kalorieindtag med 500 pr. Dag, og du kan miste et pund om ugen. Du skal forbrænde 3500 kalorier for at tabe et pund.

Trin 2

Spis sundere fødevarer. Skær ned på de hurtige fødevarer, stegte fødevarer, forarbejdede fødevarer og raffinerede kulhydrater, der kan producere fedt. Efter en kost, der består helt af frugt, grøntsager, magert kød, fedtfattige mejeriprodukter, fisk, bønner, nødder, frø og fuldkorn vil reducere cellulite.

Trin 3

Forøg dit vandindtag. Eliminer højt kalorieindhold som sodavand, frugtjuice, sødet te og alkohol fra din kost. Drikk vand i stedet, da det ikke har nogen kalorier, og det vil hjælpe med at holde dig godt hydreret. Institut for Medicin anbefaler at kvinder drikker ca. 3,7 liter vand om dagen.

Trin 4

Udfør kardiovaskulær træning. Denne form for træning brænder et betydeligt antal kalorier, som kan hjælpe med at reducere vægten og mindske cellulitten i dine ben. Vælg kardio øvelser, der lægger vægt på dine ben som bakke løb, trappe klatring, stationær cykling, roing og vand aerobic. Udfør kardio 3 gange om ugen på skiftende dage i 45 til 60 minutter.

Trin 5

Udfør squats. Squats er sammensatte øvelser, der virker dine quads, gluteal muskler, hamstrings og kalve. Stå med dine fødder ca. skulderbredde fra hinanden. Bøj dine knæ og kneb ned, indtil dine lår er parallelle med gulvet. Stå op og gentag 10 til 12 gange. For mere modstand, hold håndvægte i dine hænder.

Trin 6

Udfør lunges. Start med dine fødder sammen. Træd frem med din højre fod og kom ind i en delt holdning. Bøj dine knæ, så dit forreste knæ er 90 grader, og dit knæ er lige ude af jorden. Stå op igen, tag dine fødder sammen igen og gå fremad med din venstre fod. Lunge og bring dine ben sammen igen. Gør 10 til 12 reps. Du kan holde håndvægte i dine hænder for at øge modstanden.

Trin 7

Udfør glidende øvelser. Find en glat overflade, såsom hårdttræ eller linoleum gulv. Læg et håndklæde ned på gulvet. Træd håndklædet med din højre fod og skub det ud til din side så langt som muligt. Skub den tilbage for at møde din anden fod og gentag 10 til 12 gange, inden du skifter sider. Forstærkning af benmusklene reducerer udseendet af cellulite.

Ting du skal bruge

  • Håndklæde
  • Håndvægte

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: anti cellulitt behandling (Februar 2020).