Sport og fitness

The Best Calf-Toning Øvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Øvelser til at tone dine kalvemuskler vil styrke dine ben, give dem definition og gøre dem mere velegnede. At have stærkere kalvemuskler giver dig mere energi og udholdenhed til at udføre dine daglige aktiviteter. De bedste kalveøvelser for at tone dine ben er øvelser, der kan udføres næsten hvor som helst og er nemme at gøre, især hvis du har en travl livsstil.

Kalvmuskler

Din kvælmuskel består af to muskler. Den gastrocnemius, som er den store muskel bag på underbenet. Dette er den kalvemuskel, der fungerer for at hæve din hæl. Den anden kalvemuskel er soleusen, som er en mindre muskel og ligger under gastrocnemius. Soleus er ansvarlig for funktionen at løfte dine hæle med dine knæ bøjet.

Heel Raise

Hælen hæve er en kraftfuld måde at toning din kalv muskel ved at koncentrere din kropsvægt på et ben. Balancere dig selv ved at stå på din højre fod med din venstre fod bag din højre kalv. Løft langsomt op på din højre fods kugle, og læg din kæl på toppen af ​​elevatoren. Slap af og sænk til startpositionen. Gør fem gentagelser på hvert ben, gradvist stigende til 10 gentagelser.

Side Lunges

Udførelse af side lunges vil tone og styrke din kalv muskler for at opretholde balancen. Mens du står lige op med benets skulderbredde fra hinanden, drej din torso til højre, drej din højre fod for at pege i samme retning. Langsomt lunge halvvejs ned, bøjning ved knæet, der mærker strækningen i din kalv. Løft langsomt op igen til startposition. Gør fem lunges med hvert ben, langsomt arbejde op til 10 gentagelser.

Kalvløft

Kalvløften er en øvelse, der toner dine kalvemuskler og definerer muskelen. Stående med dine hænder på dine hofter eller hviler dem på et objekt foran dig. Løft op på dine tæer og føl dig strækningen i dine kalvemuskler. Hold denne position i tre sekunder og lavere. Gør fem gentagelser, gradvist stigende til 10 gentagelser.

Kalv hæve på trin

Trinkalven hæver tone og definerer dine kælvs muskler. Stå på et trin eller på et par bøger, med din hæl frit hængende over kanten. Hold på et objekt foran dig, som en stol, for balance. Løft op på kuglerne på dine fødder, hold i to sekunder og sænk dine hæle ned, lavere end trinets niveau. Gør fem gentagelser, gradvist stigende til 10 gentagelser. Når du har mestret denne øvelse, udfører denne øvelse et ben til tiden, så du får en mere intens træning.

Tips

Udfør øvelser til dine kalvemuskler hver anden dag. Forlad en dag imellem for hvile og genopretning.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home (Marts 2020).