Sundhed

Er der urtemedicin til svær gastrit?

Pin
+1
Send
Share
Send

Gastrit er en tilstand forbundet med unormal betændelse i maven af ​​maven. National Clearinghouse Information Clearinghouse udtaler, at selvom mange mennesker med denne tilstand klager over ubehag i overkroppen, kan nogle mennesker slet ikke opleve symptomer. Før du tager urtemedicin for at hjælpe med at behandle din gastrit, planlæg et besøg med din læge for at diskutere urtelaterede emner som dosering og behandlingens varighed.

Gastritis

Ifølge Merck Manuals hjemmeside er inflammationen, der karakteriserer gastrit, forårsaget af traumer; visse receptpligtige lægemidler immunforstyrrelser og svampe, virale eller bakterielle infektioner. Merck Manuals hjemmeside bemærker, at din maveforing normalt er i stand til at modstå irritation og kan modstå virkningerne af stærk mavesyre. Imidlertid opstår gastrit, når din maveforing er i stand til at modstå disse pres er overvældet. Visse typer gastritis kan forårsage sår.

Herbal Medicines

Herbal medicin til gastritis søger at reducere inflammation og irritation af din maveforing. I sin bog "Herbal Medicine From the Heart of the Earth" udtaler ekspertpædagoger Dr. Sharol Tilgner, at fire urter er særligt effektive til behandling af inflammatoriske tilstande i mavetarmkanalen og helbredende betændte slimhinder. Disse urter er lakridsrod, glat elm, pebermynte og kamille. Disse urter kan bruges individuelt eller sammen for at hjælpe med at behandle din svære gastritis.

En effektiv urtemedicin

Kamille er måske den mest effektive urtemedicin til behandling af gastritis, alvorlig eller ellers. Dr. Tilgner siger at kamille har antiinflammatoriske, smertelindrende og antibakterielle handlinger. Hun siger også, at denne urt hjælper med at forhindre eller reducere mængden af ​​gas i tarmkanalen. Kamille, en plante, der ligner en tusindfryd, er blevet brugt til at behandle fordøjelsesbesvær og irritation i dit gastrointestinale væv. Kamille er beroligende og helbrede til skadede slimhinder. Denne plante blomster indeholder de fleste af dets medicinske egenskaber.

Yderligere Information

Tøv ikke med at se en sundhedspersonel for en evaluering, hvis du oplever øvre mavesmerter. Der er mange faktorer, der kan forårsage smerte i denne del af din krop, herunder visse forhold, der kræver øjeblikkelig pleje og behandling. Selvom urter har længe været ordineret til mange sundhedsproblemer, bør du ikke gå ud fra, at urter vil helbrede din lidelse. Du kan opleve de største sundhedsmæssige fordele ved at bruge urter som et supplement til andre terapier.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Периодическая болезнь. Лечение периодической болезни по методу доктора Скачко (Februar 2020).