Mode

Liste over massageolier

Pin
+1
Send
Share
Send

Naturlige massageolier indeholder vitaminer, mineraler og andre hudberigende stoffer, som kroppen ikke selv kan producere. Naturlige massageolier kan bruges alene eller kombineret med andre massageolier eller æteriske olier til ekstra fordel. Vælg massageolier, der supplerer din hudtype og allergi, test dem på små områder af din hud i et par dage, før du anvender dem på hele kroppen.

Olivenolie

Olivenolie indeholder talrige sundhedsforbedrende ingredienser, herunder zink, magnesium, calcium, jern og vitamin E, hvilket er afgørende for hudens sundhed og kan endda afholde melanom ifølge Vitamins-Nutrition.org. Olivenolie lindrer kroppsstivhed og er velegnet til alle hudtyper. Selv om olivenolie kan bruges fuld styrke som en massageolie, er det bedst at fortynde olivenolieolie før brug.

Sweet Almond Oil

Sød mandelolie er en let, ikke fedtet olie, der er særligt gavnlig for tør kløende hud. Sød mandelolie er en naturlig blødgørende eller blødgøringsmidler, der hjælper huden med at holde fugt. Sød mandelolie indeholder også antiinflammatoriske egenskaber og kan anvendes fuld styrke.

Borage Oil

Borageolie indeholder vitaminer, mineraler og gamma linolensyre, en omega-6 fedtsyre, der er afgørende for menneskers sundhed, men er ikke lavet af kroppen, ifølge University of Maryland Medical Center. Borageolie har stimulerende, regenerative og penetrerende egenskaber. Borageolie bruges til psoriasis og eksembehandling.

Jojoba Oil

Jojobaolie er en stærkt gennemtrængende bærerolie, der afbalancerer kroppens hjerne og hypofyse. Jojobaolie indeholder antibakterielle egenskaber og bruges til behandling af hudlidelser, herunder acne og eksem. Jojoba olie hjælper med at nedbryde talg eller hudolie, der træner porer. Jojoba olie holder i op til fem år og kan bruges fuld styrke eller kombineret med andre olier.

Vindruekerneolie

Grapeseed olie er en allergivenlig olie, der indeholder vitaminer, mineraler, linolensyre og spor af vitamin E. Grapeseed olie har omstrukturering, regenerative og fugtgivende egenskaber. Grapeseed olie er velegnet til alle hudtyper og kan bruges fuld styrke.

Castor Oil

Castorolie er en meget tyk og klæbrig olie, der bruges til at rense lymfesystemet, bryde op lårvæv og tegne toksiner. Brug ricinusolie på arvæv og på tørre, revnede fødder.

Sesamolie

Sesamolie er en anti-svampe og antiseptisk olie, som forhindrer for tidlig hudalder. Sesamolie indeholder vitamin E, aminosyrer og lecithin og er velegnet til alle hudtyper undtagen rød og irriteret hud. Sesamolie bruges til rheumatoid arthritis og eliminerer skabb, ringorm og andre svampeinfektioner.

Pin
+1
Send
Share
Send