Mad og drikke

Ingredienser i Arbonne Daily Detox Tea

Pin
+1
Send
Share
Send

Figur 8 Daily Detox Tea er et Arbonne-produkt, der sælges online eller via Arbonne-konsulenter. Teen er pakket i beholdere med 20 teposer. Produktet hævder at hjælpe med at befri kroppen af ​​toksiner, mens du renser leveren og nyrerne. Teen består af fire forskellige urter, men den er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Personer, der ønsker at bruge denne te til sundhedsmæssige formål, bør kontakte en læge eller anden sundhedsudbyder med kendskab til plantelægemidler til rådgivning.

Melk Thistle

Ifølge University of Maryland Medical Center er mælkestammen en urt, der er bevist i dyreforsøg for at beskytte leveren mod toksiner. Menneskelige studier, der bekræfter disse resultater, er ubetingede. Planten selv vokser i Middelhavet og omfatter et stof kaldet silymarin, der er en antioxidant og tænkt at beskytte leveren.

Sofa græsrød

Sofa græs rod er en urt, der vokser på den nordlige halvkugle. Det bruges som både et diuretikum og for at mindske betændelsen i nyrerne og urinvejen. Undersøgelser, der støtter brugen af ​​couch grass root til disse formål, er ikke blevet udført, så bevis for dets effektivitet er ukendt.

Sarsaparilla Root

Sarsaparilla er en vinstok, der vokser i varme tropiske områder af verden. Små sorte, blå og røde bær vokser på vinstokken, men roden af ​​planten er den eneste del, der anvendes medicinalt. Historisk set har sarsaparilla rod været anvendt af mennesker i dets oprindelige områder som en tonic til at behandle mange sygdomme fra spedalskhed til syfilis. Det menes at være en blodrensning også. Ifølge Rain Tree Nutrition har sarsaparilla rod vist sig at være effektiv til behandling af disse tilstande.

Burdock Root

Burdock er en plante, der vokser i Europa, Nordasien og også i USA. I andre dele af verden spises burdock som en grøntsag, mens amerikanerne generelt tænker på, at det var en ukrudt. Rotten af ​​burdock plante bruges til at rense blodet og som et diuretikum, forklarer University of Maryland. En undersøgelse, der kontrollerer effektiviteten af ​​burdockrod som en rensemiddel til fjernelse af toksiner mangler, men det har vist sig, at burdockrod indeholder præbiotika for at fremme væksten af ​​gode bakterier i fordøjelsessystemet.

Pin
+1
Send
Share
Send