Mode

Vichy Hudpleje Ingredienser

Pin
+1
Send
Share
Send

Vichy Laboratories er en underopdeling af L'Oreal Company. Ifølge L'Oreal er Vichy Laboratories det næststørste mærke af hudplejeprodukter, der sælges i franske og canadiske pahrmacies. Vichy produkter blev udviklet af en læge og en kosmetolog i 1931, og i dag sælger Vichy en komplet serie af ansigts- og kropsplejeprodukter sammen med lidt makeup. VichyUSA.com hjemmeside tilbyder et online interaktivt værktøj til hudanalyse, der gør det muligt at bestemme de mest passende produkter til en bestemt hudtype eller hudproblemer.

Termisk Spa Vand

Vichy Laboratories bruger termisk spa-vand som grundlag for mange af sine produkter. Termisk spa vand kommer fra en kilde i Vichy, Frankrig, og indeholder 15 forskellige mineralsalte og nogle sporstoffer. Ud over dets anvendelse som ingrediens i mange produkter, er vandet også tilgængeligt i ren form som en freshening spray.

ubiquinon

Nogle Vichy-produkter, som f.eks. Afgifte eksfolierende creme, indeholder ubiquinon, som også kaldes coenzym-Q10. Blandt de mange funktioner i kroppens celler virker ubiquinon som en antioxidant og kan beskytte mod hjertesygdomme og kræft. Ifølge oplysninger fra University of Maryland om alternativ medicin, kan det også være gavnligt, når de anvendes i kosmetik til fremme af sund hud. MayoClinic.com siger også, at coenzym-Q10 kan reducere fine rynker i aldrende hud.

Zinkadon A

Flere Vichy fugtighedscreme og behandling cremer indeholder et præparat kaldet Zincadone A. Dette er en blanding af tre ingredienser - glycolytinsyre, glycodon og stimoderm - der kan dræbe bakterier på huden, fjerne døde hudceller og fremme hudfornyelse.

Retinol

Flere Vichy-produkter, herunder anti-aging hudcremer, indeholder retinol. Retinol er en vitamin A-forbindelse og en antioxidant der neutraliserer frie radikaler, ifølge MayoClinic.com. Neutraliserende frie radikaler kan bidrage til at forhindre dannelse af rynker. Kvinder, der er gravide, eller som kan blive gravide, bør undgå disse produkter, da vitamin A kan forårsage fosterskader.

Pin
+1
Send
Share
Send