Mad og drikke

Gennemsnitlig Proteinindtagelse

Pin
+1
Send
Share
Send

Protein er et uundværligt makronæringsstof, der kræves til vækst og vedligeholdelse af kroppen. Hver celle har brug for protein til at udføre metaboliske funktioner til bygning og reparation. Ifølge den amerikanske fødevarevejledning for landbrugsministeriet bør proteiner udgøre 26 procent af dit daglige kalorieindtag.

Gennemsnitligt protein i daglig kost

Den typiske amerikanske kost er defineret af et større indtag af rødt kød, sukker med høj sukker, højt fedtindhold og raffineret mel. Det indeholder også normalt fedtfattige mejeriprodukter, kunstigt sødede drikkevarer og æg. Ifølge en national undersøgelse for sundhed og næringsundersøgelse fra 2007-2008 giver denne diæt et netto proteinindtag på 101,9 gram til mænd og 70,1 gram til kvinder en dag mere end det dobbelte af det anbefalede daglige tillæg som foreslået af nationale retningslinjer for kost.

Proteiner og den typiske diæt

Ifølge NHANES 2007-2008 bidrager proteiner med 16 procent af det samlede energiforbrug i kalorier til både mænd og kvinder over 20 år. Morgenmad giver 15 procent, frokost giver 28 procent og middag giver 44 procent af det gennemsnitlige daglige indtag af protein. Snacks bidrager dog kun til 13 procent af det daglige indtag.

Estimerede gennemsnitlige krav til proteiner

Ifølge Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, afhænger dit gennemsnitlige proteinbehov af din alder og køn. I voksende børn og unge er det lidt højere at give tilstrækkeligt byggemateriale til vækst og udvikling. Proteinkravene er også høje i konvalescenter, gravide og ammende kvinder, og alle, der har alvorlig stress eller invaliditet.

For mænd i alderen 9-13 og 14-18 år er de forventede gennemsnitlige krav til protein henholdsvis 0,76 og 0,73 gram pr. Kg legemsvægt pr. Dag. For kvinder i samme aldersgruppe er de 0,76 og 0,71 gram pr. Kg legemsvægt pr. Dag. For både mænd og kvinder over 18 år er de forventede gennemsnitskrav mellem 0,66 og 0,8 gram pr. Kg legemsvægt pr. Dag.

Kostproteinkilder

De vigtigste kostkilder til protein i den amerikanske kost er animalske produkter som rødt kød, fjerkræ, fisk, æg, mælk og mejeriprodukter. Animalske proteiner har en høj biologisk værdi, fordi de indeholder alle ni essentielle aminosyrer, selv om de kan læsses med mættede fedtstoffer, så vælg magert kød og mejeriprodukter. Planteproteiner tilbyder derimod ikke alle de essentielle aminosyrer i en fødevarekilde; undtagelsen er quinoa, som er et komplet protein. Derfor, hvis du er en veganer, skal du spise komplementære proteinkilder, såsom hvede og legume retter for at opretholde høj biologisk værdi af dine proteiner.

Pin
+1
Send
Share
Send