Sport og fitness

Baby Arm Strength Øvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Selvom disse ruller af babyfedt er søde og knuselige, skal selv unge babyer bygge muskler. Du behøver ikke at tage baby til gymnastiksalen, men du skal sørge for, at hun har rig mulighed for at pumpe op babyarmene og begynde at udvikle de muskler, hun har brug for at skubbe sig selv og til sidst krybe og trække til en stående stilling.

Tummy Time

Din børnelæge har formentlig forklaret dig, hvor vigtigt det er for babyen at have maven tid. Det hjælper babyen styrke hans nakke og ryg muskler, men også hans arm muskler. Når han er på maven, lærer han at skubbe op på de små arme for bedre at se verden. Fra fødslen skal du placere baby på maven mindst to til tre gange om dagen, anbefaler American Academy of Pediatrics. Bare rolig; du behøver ikke at høre din baby protest for længe - tre til fem minutter af maven tid per session er god nok. Som baby bliver ældre, øge længden af ​​hver maves tid session.

Drille med legetøj

Lad os se det, maven tid kan blive kedeligt - så stimulere baby med bøger og legetøj. Hun vil gerne presse op på disse våben og få et bedre overblik over hendes omgivelser, især de farverige legetøj og billeder i bøgerne. Placer et par yndlingslegetøj og bøger lige ud for hendes rækkevidde for at opmuntre hende til at nå ud, strække de arme og styrke disse muskler, når hun skubber op og når ud for at få det, hun ønsker.

Arbejd det Baby

Prøv at arbejde babyens arme med et par enkle øvelser, som han vil nyde. Placer fingeren i babyens hænder og lad ham øve sit greb. Han vil styrke hånd og arm muskler, som han holder på fingrene - prøv at flytte dine hænder rundt, så han lærer at holde fast og følge. Du kan også holde babyens små hænder og forsigtigt flytte arme op, ned og over barnets bryst.

Dance Baby Dance

Selv små babyer elsker en god melodi, og kan ikke lade være med at flytte. Tænd din yndlingsmusik, der får dig til at danse, begynde at klappe dine hænder og shimmere med baby. Lad barn sidde eller lægge sig ned, og prøv at sætte et rattle i hånden. Lad hende ryste det og flytte armene til musikken - hun styrker armmusklerne og forbedrer hendes koordinering også.

Baby Pullups

Når din baby kan sidde op, selv med støtte, hjælper han med at træde i stående stilling. Hold fat på babyens hænder og træk forsigtigt barnet fra en siddende til en stående stilling. Du kan tælle eller sige "up we go!" eller noget der vil bringe et smil til hans ansigt. Han vil tro, det er et sjovt spil, men han klager også på disse baby muskler.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Biceps & Triceps - NO EXCUSES - Muscle Building Workout! (Marts 2020).