Mad og drikke

Er Boost Ernæringsmæssige drikkevarer godt for dig?

Pin
+1
Send
Share
Send

Boost er en kosttilskudsdrink fra Nestle Nutrition, og sorterne omfatter almindelig kalori, lavt kalorieindhold, højt protein og lavt sukker. Når du beslutter dig for, om Boost er godt for dig, skal du læse pakkeetiketterne for alle næringsstoffer og ingredienser. Kontakt din læge for hjælp til at vælge et produkt og udvikle en ernæringsplan, der passer til din livsstil.

Baggrundsinformation

Boost kommer klar til drikke i single serving 8-oz. flasker i smag såsom vanilje, chokolade og jordbær; Boost High Protein kommer også i pulverform, som du kan blande med mælk. Boost kan være godt for dig som en bekvem snack eller et måltid i stedet for at vælge mindre sunde indstillinger, når du er i rush. Hver servering giver omkring 190 til 360 kalorier, 10 til 16 g protein, 4 til 14 g fedt og op til 45 g kulhydrater.

Næringsstofkrav

Boost er beriget med vitaminer og mineraler, og det kan hjælpe dig med at opfylde dine krav, især hvis du har problemer med at spise nok næringsdigtige fødevarer, eller du kan eller ikke vil sluge en daglig multivitamin- og mineralplast. Hver servering af de fleste sorter af Boost giver mindst 25 procent af den daglige værdi for alle vitaminer og mange vigtige mineraler, herunder calcium, jern og zink. Shakes giver også høj kvalitet protein

Vægtkontrol

Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse kan ophold inden for et normalt vægtinterval reducere risikoen for kroniske tilstande som type 2 diabetes, osteoporose og hjertesygdom. Boost ernæringsdrikke kan være godt for dig, hvis de hjælper dig med at opretholde en sund vægt. Drikkeforstærkning i stedet for et kalorieindhold med højere kalorieindhold kan hjælpe dig med at tabe sig eller forhindre vægtforøgelse. Hvis du har brug for at gå i vægt, kan du drikke Boost i mellem måltider eller som en del af et måltid for at tilføje ekstra kalorier.

Særlige behov

Boost kan hjælpe dig med at opfylde dine individuelle ernæringsbehov. Boost for Weight Gain, med 360 kalorier, er til folk med sundhedsmæssige forhold, der har svært ved at få nok kalorier; Boost High Protein giver 15 g protein eller 30 procent af den daglige værdi. Hvis du har diabetes, hævder Boost Glucose Control, at det kan hjælpe dig med at opretholde dit blodsukkerniveau inden for retningslinjerne fra American Diabetes Association. Uanset din helbredstilstand, brug kun Boost med din læge godkendelse og brug den ikke i stedet for ordentlig medicinsk behandling.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Object Class: Safe (April 2020).