Levevis

Positive Tænkning Øvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Positiv tænkning fører til positive følelser som lykke, tilfredshed, fornøjelse og tilfredshed. I modsætning hertil kan negativ tænkning føre til gennemgribende negative følelser som frygt, vrede og jalousi. Negativ tænkning kan alt for nemt blive en dårlig vane. Positive følelser påvirker ikke kun dit mentale helbred, men det har også vist sig at øge immunforsvaret, øge resistens mod sygdom og sygdom. Øvelse af positive tankegangsøvelser kan reversere virkningerne af negativ tænkning og frigøre dig fra den negativt tænkte løbebånd.

Lav fred med fortiden

Har du nogensinde lavet dig selv til at kvæle, selv rødme ved blot at fremkalde det mentale billede af en tidligere fejl eller brænde med vrede ved tanken om en skade eller skade påført af en anden? Husk, at følelser altid genereres af tanker, og du kan arbejde for at ændre vores tankemønstre. Tag kontrol over din fortid ved at fokusere på taknemmelighed. Lav en taknemmelighed journal og liste alle de ting i dit liv, som du er taknemmelig for. Selv om du måske ikke er klar og i stand til at tilgive hver eneste smule fra fortiden, vil din taknemmelighedstidbog hjælpe dig med at føle dig mere i kontrol og dyrke positive følelser.

Dyrke håb for fremtiden

Positiv tænkning kan skabe et håbeligt perspektiv for fremtiden. Du kan øge din optimisme og håb ved at være på udkig efter kognitive forvrængninger og defekt tænkning baseret på tidligere erfaringer. Pas på overgeneraliseringer, som at huske på en dårlig præstation på din sidste jobsamtale og forventer, at ydeevnen sker igen og igen. Konfronter disse kognitive forvrængninger ved at skrive dem sammen med udfordrings sætninger, som: "Jeg var ikke forberedt på det sidste interview, men jeg ved mere om det firma jeg interviewer med næste uge." Målet er at stoppe irrationelle negative tanker fra at overvinde fremtidige begivenheder, erstatte dem med følelser af håb og optimisme.

Nyd det nuværende øjeblik

Martin Seligman, direktør for Positive Psychology Network, anbefaler, at vi alle arbejder på vores egen definition af "det gode liv". Ved at have en solid forståelse af det unikke sæt af mål og værdier, der gør os lykkelige, er vi tilbøjelige til at få en større antal positive erfaringer. Prøv Seligmans "smukke dag" øvelse. Skitsere begivenhederne og kvaliteterne på din ideelle dag. Dette kan omfatte at bruge tid sammen med familien, arbejde på et spændende projekt, kører 10 miles eller alle tre. Når du har en god ide om, hvad din smukke dag ville se ud, sæt den i praksis. Derefter journal om din oplevelse. Hvor er dine tanker mere positive på din smukke dag? Var der nogen aktivitet du måske tilføjer næste gang? Fortsæt med at prøve denne øvelse, indtil du har finjusteret dit eget sæt mål og værdier.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 3 HOUR Positive Thinking Meditation: Relaxing Music for Healing, Spa, Deep Sleep, Yoga, Chakra ☯034A (Marts 2020).