Mad og drikke

Hvad er et godt vitamin til at hjælpe Hangovers?

Pin
+1
Send
Share
Send

Efter at have drukket for meget alkohol, kan du opleve en tømmermænd. Almindelige symptomer omfatter hovedpine, dehydrering, koncentrationsvanskeligheder, hurtig hjerteslag, blodsprængte øjne, opkastning og svimmelhed. Den mest effektive måde at undgå tømmermænd på er at afstå fra alkohol eller drikke i moderation. Hvis du allerede oplever en tømmermænd, kan B-vitaminer hjælpe med at lindre symptomerne.

Tag aldrig noget vitamintilskud uden kontrol med din læge, især hvis du kombinerer kosttilskud med alkohol.

Øget vitamin B-krav

Alkoholmetabolisme kan medføre yderligere krav til B-vitaminer. Alkohol er et diuretikum, der forårsager, at drikkere ofte skal bruge badeværelset. Hyppig vandladning øger tabet af vand og mange vitaminer. B-vitaminer er kritiske for stofskiftet i kroppen, og i løbet af en nat med kraftigt drikker udskilles i urinen og forårsager mangel. Med vitamin B-kompleks, som indeholder vitamin B-1 eller thiamin, B-2 eller riboflavin, folsyre, B-6 og B-12 kan det hjælpe med at afhjælpe tømmermænds symptomer.

Vitamin B kan hjælpe med at afhjælpe hangovers

Et tilskud indeholdende vitaminerne B-1 og B-6 viste sig at bidrage til at reducere tømmermålsymptomer. Arbejde udgivet i Advances in Preventive Medicine i 2012 sendte emner et tillæg og opfordrede dem til at tage tilskuddet før og efter at have drukket alkohol. Af de personer, der gennemførte undersøgelsen, rapporterede 88 procent en reduktion af tømmermålsymptomer.

Yderligere forskning er nødvendig

Arbejde offentliggjort i Kvartalsoversigten for Alkoholundersøgelser undersøgte virkningen af ​​en type B-6-vitamin, kendt som pyritinol, på udviklingen af ​​tømmermænd. Emner modtog pyritinol eller placebo før, under og efter en fest, hvor de drak alkohol. De, der fik pyritinol, rapporterede færre symptomer på tømmermænd næste morgen end dem, der fik placebo. Men fordi dette arbejde blev offentliggjort i 1973, kræves der mere up-to-date forskning for at bekræfte fordelene.

Madkilder til B-vitaminer

Thiamin findes i ærter, svinekød, lever, belgfrugter og tilsættes ofte til forskellige kornprodukter som korn, brød, pasta, ris og tortillas. Riboflavin findes i lever, æg, mørkegrønne grøntsager, bælgfrugter, hel og beriget korn og mælk. Niacin findes i lever, fisk, fjerkræ, kød, jordnødder og hele og berigede korn. Fødevarekilder til vitamin B-6 omfatter svinekød, kød, fuldkorn, korn, bælgfrugter og grønne, grønne grøntsager. Folatkilder omfatter lever, nyre, mørkegrønne bladgrøntsager, kød, fisk, hele og beriget korn og korn, bælgfrugter og citrusfrugter. Vitamin B-12 findes fra dyre kilder som kød, æg, mælk, østers og skaldyr.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Object Class: Safe

(Januar 2020).