Mad og drikke

Bivirkninger af Castor Oil Packs

Pin
+1
Send
Share
Send

Når det tages oralt, kan ricinusolie forårsage voldsom diarré og opkastning. Disse uønskede bivirkninger forsvinder, når ricinusolie påføres direkte på huden. For at lave en pakke skal du blot suge et stykke flanel i ricinusolie. Anbring en varmepude over kluden og påfør den direkte på den ønskede kropsdel ​​i ca. en time. Som Dr. Alexander Weil bemærker, er der ingen videnskabelige undersøgelser, der viser effektiviteten af ​​ricinusoliepakker, men anekdotiske beviser er bugtede. Enhver, der overvejer en ricinusoliepakke, bør først konsultere en læge eller en alternativ læge.

Reducer inflammation

Castorolie er en umættet fedtsyre, som ifølge Digital Naturopath kan være hvorfor den har så mange helbredende attributter. Fedtsyrer-ricinusolie i særdeleshed mindsker betændelsen både internt og eksternt. Castorolie kan lette muskelsmerter og stammer, hævede led og endog bursitis. Earth Clinic anbefaler at anvende ricinusolie pakken til højre side af maven for betændelse.

Leverafgiftning

For at afgifte leveren bliver ricinusoliepakken igen placeret på højre side af underlivet. Lejlighedsvis udvikles et udslæt ved kontaktpunktet, da toksiner forlader systemet ifølge Natural Health Techniques. Hvis dette sker, bør forbruget reduceres til hver anden dag. En bagepulvervask kan også hjælpe med at lindre udslætet.

Pelvic Disorder Help

Castor olie pakker kan lette en række forskellige menstruations- og bækkenforstyrrelser, især livmoderfibre. Earth Clinic anbefaler at placere ricinusoliepakken i det nedre abdominalområde.

Thyroid Gland Stimulation

Castor olie pakker kan hjælpe stimulere en underaktiv skjoldbruskkirtlen, en tilstand kaldet hypothyroidism. Ifølge naturligt sundhedsmagasin "Natural Solutions" bør brugen begrænses til 45 minutter, tre gange om ugen.

Pin
+1
Send
Share
Send