Sygdomme

B12 & Migræne

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du lider af migræne, vil du prøve næsten alt for at få lidt lindring. En løsning, der er så enkel som at tage vitamin B-12, virker som et mirakel, hvis det kunne helbrede denne smertefulde lidelse. Selv om forskellige teorier tilbyder spekulative løsninger til svækkende migræne, lægger forskerne stor vægt på de potentielle fordele ved vitamin B-12. Du kan være i fare for en vitamin B-12-mangel, hvis du er vegetar, har gennemgået vægttabsoperation, har cøliaki eller Crohns sygdom eller er over 50 år, da evnen til at absorbere B-12 falder som du alder , ifølge Harvard School of Public Health.

Migræne

Migræne er svære hovedpine i almindelighed fra fire til 72 timer. Selvom karakteristika for migræne varierer mellem lider, begynder de ofte med en aura - prikker af lys, bølgede linjer i syn, blinde pletter eller andre visuelle symptomer - og udvikle sig derefter gradvis til et knust i hovedet, der fører til kvalme og / eller opkastning. Ekstrem følsomhed over for lys og lyd er også meget almindelig.

Mulige årsager til migræne

Der findes mange teorier om mulige årsager til migræne. Forskere foreslår, at forhøjet homocystein - en aminosyre fundet i blodet - kan forstyrre celler i nerver og blodkar for at producere migræne. Harvard School of Public Health rapporterer, at mangel på vitamin B-12 kan bidrage til øget homocystein-niveau. Fødevareallergi kan også være migrons skyldige, med almindelige udløsere er nødder, aspartam, mononatriumglutamat, alkohol, koffein, oste, nitrater og simple sukkerarter. Vasodilation - udvidelsen af ​​blodkar - i hovedet er blevet mistænkt, såvel som lavt og højt blodtryk, hormoner og miljøpåvirkninger. Vitamin B-12 er en vasodilator, ifølge en undersøgelse i juli 2007-udgaven af ​​"American Journal of Physiology."

Vitamin B-12

Vitamin B-12 indeholder kobolt, et sjældent metal, der er afgørende for, at nervesystemet fungerer korrekt og rød blodcelleproduktion. De fleste mennesker kan forbruge tilstrækkelige mængder B-12 gennem en sund kost, men nogle personer er plaget af forhold, der kræver tilskud på grund af mangler og dårlig absorption af vitaminet. Hvis du har mangel på vitamin B-12, kan du opleve en række problemer, herunder træthed og øget hovedpinefrekvens og sværhedsgrad.

Behandling af B12-mangel

En fælles behandling for patienter med vitamin B-12 mangel er intranasalt hydroxocobalamin, en naturlig form for vitamin B-12 indåndet gennem næsen. Forskere i Holland forsøgte at teste B-12-mangel som en årsag til migræne ved at administrere intranasalt hydroxocobalamin til kroniske hovedpine- og migrænepatienter. Over halvdelen så deltagerne et 50 procent eller større fald i hyppigheden af ​​migræne fra behandlingen. 63% af deltagerne oplevede en 30% eller større reduktion i hyppigheden af ​​angreb, når de modtog behandlingerne.

Forslag

New York-hovedpinecentret antyder, at vitamin B-12-tilskud skal forsøges som en løsning for migræne, da det ikke har nogen negative bivirkninger og er relativt billigt at administrere. En kombination af folinsyre, vitamin B-6 og vitamin B-12 blev fundet i et studie fra 2009, der blev offentliggjort i "Pharmacogenetics & Genomics" for at reducere homocystein, hvilket reducerede migrænehæmning med 30 procent samt hovedpinefrekvens og sværhedsgrad. Forsøg på denne blanding af vitaminer kan løse din hovedpine krise uden de potentielt skadelige bivirkninger af smerte medicin. Men rådfør dig med din læge, før du bruger disse tilskud.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Combine - Migrena (April 2020).